Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det ingen vet

kriminalroman

En ung, enslig kvinne dør brått fra sin lille datter.
Alt tyder på at hun begikk selvmord. Under arbeidet med boet gjør den ikke helt veltilpassede tønsbergadvokaten Svend Foyn funn som tyder på at kvinnen ble overvåket. Les mer

149,-
Sendes innen 3 virkedager
En ung, enslig kvinne dør brått fra sin lille datter.
Alt tyder på at hun begikk selvmord. Under arbeidet med boet gjør den ikke helt veltilpassede tønsbergadvokaten Svend Foyn funn som tyder på at kvinnen ble overvåket. Alt hun sa og alt hun gjorde, ble systematisk kartlagt. Men av hvem? Og hvorfor?

Samtidig dukker det opp liknende saker - unge
mødre som dør brått og dramatisk fra sine små barn. Myndighetene konkluderer med selvmord og ulykker, men Foyn slår seg ikke til ro med svaret. Noe er alvorlig galt i idylliske Vestfold.

DET INGEN VET er en frittstående kriminalroman fra Rivertonprisvinner Jan Mehlum. Det er en besettende fortelling om et hyperaktuelt tema.

Detaljer

Forlag
Goliat forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
368
ISBN
9788293430292
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
19 x 12 cm
Serie
Svend Foyn 9

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
T – 01.03.2010

– Dette er den niende romanen om Tønsberg-advokat Svend Foyn. Det første som slo meg var at boka var i større format og litt uhåndterlig, men det skal jeg ikke laste Jan Meghlum for. Når du leser om Svend Foyn, vet du hva du får, men det er noe både trygt og styrkende å høre de gamle gode historiene om igjen. Mehlum er dessuten en samfunnsengasjert forfatter. I denne romanen er det en rekke alenemødre som blir myrdet på et vis som får det til å se ut som selvmord. Oppbyggingen av historien er utmerket, løsningen ikke like bra, men alt i alt en bra bok. Mehlum bruker også å skrive i jeg-form, men i denne boka bruker han forskjellige synsvinkler. Vi får historien både fra offer, gjerningsmann og etterforsker. Jeg synes dette ga boka en fin dimensjon.

T
T – 23.06.2009

– Dette er den niende romanen om Tønsberg-advokat Svend Foyn. Det første som slo meg var at boka var i større format og litt uhåndterlig, men det skal jeg ikke laste Jan Mehlum for. Når du leser om Svend Foyn, vet du hva du får, men det er noe både trygt og styrkende å høre de gamle gode historiene om igjen. Mehlum er dessuten en samfunnsengasjert forfatter. I denne romanen er det en rekke alenemødre som blir myrdet på et vis som får det til å se ut som selvmord. Oppbygningen av historien er utmerket, løsningen ikke like bra, men alt i alt en bra bok. Mehlum bruker også å skrive i jeg-form, men i denne boka bruker han forskjellige synsvinkler. Vi får historien både fra offer, gjerningsmann og etterforsker. Jeg synes dette ga boka en fin dimensjon.

m
my – 01.04.2009

– Dette er en ganske aktuell krimbok. Den går en del innpå temaet overvåkning og hvordan det går ann å misbruke den type makt som egentlig skal gjøre oss trygg. Da flere unge kvinner dør er det ingen som reagerer fordi det virket som om alle disse kvinnene hadde begått selvmord. Men advokat Foyn blir mistenksom og begynner sin egne lille etterforskning, og der dukker det opp mer enn man skulle tro. Det viser seg at dødsfallet til disse kvinnene kanskje ikke var så tilfeldig som man skulle trodd. Jeg syns boken var ganske "treg" i begynnelsen og satt egentlig å ventet på at actionen skulle begynne, personlig så syns jeg den kom for seint i boken. Men når det er sagt så angrer jeg ikke på at jeg hadde tolmodighet nok, for når denne boken først kom i gang så var den skikkelig god. Den er fylt med spenning og var velding lett å bli oppslukt av. Så dette er en bok som jeg på det varmeste anbefaler å lese.

G
Glad i bøker – 21.10.2008

– Her møter vi nok en gang advokat Svend Foyn fra Tønsberg. Boka starter med at en ung alenemor dør, og det kan se ut som det er selvmord. Foyn er advokat i boet og han gjør etterhvert en del funn som tyder på noe annet. det dukker etterhvert også opp flere lignende saker. det viser seg at flere alenemødre har blitt funnet døde og myndighetene har konkludert med selvmord, men er det det? Eller er det en seriemorder på ferde. Foyn vil til bunns i saken, og her dukker det opp flere kandidater som kan være morderen. det er i hvertfall en syk person som er på ferde. Ved hjelp av både lovlige og ulovlie metoder klarer Svend Foyn å finne bitene i dette puslespillet. Ei spennende bok som kan anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det ingen vet:

Lupus
99,-

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kokong
249,-

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
249,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv