Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dødelig applaus

En augustaften i 2009 står den verdensberømte James Medina på scenen i Operaen i Oslo. Det er "Tosca" som står på programmet, og det er en begivenhet at den store tenoren synger rollen som Mario Cavaradossi. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En augustaften i 2009 står den verdensberømte James Medina på scenen i Operaen i Oslo. Det er "Tosca" som står på programmet, og det er en begivenhet at den store tenoren synger rollen som Mario Cavaradossi. Publikum er henrykt, men i salen befinner det seg også én som sørger for at Medinas karriere får en brutal og blodig slutt. Drapet er opptakten til dramatiske hendelser som sender sjokkbølger gjennom det internasjonale miljøet.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203199752
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Serie
Tom Hartmann 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
Tove – 30.11.2015

– Virkelig bra krim.Veldig spennende.

G
Glad i bøker – 04.05.2010

– "Dødelig applaus" er krimdebut-boka til Øystein Wiik. Det hele starter på operaen i Oslo en augustkveld i 2009. Den verdensberømte tenoren James Medina står på scenen som Mario Cavaradossi i stykket Tosca. Han blir skutt, og dør seinere av skadene. I salen sitter Tom Hartmann, operaelsker og journalist. Han blir dratt inn i saken, og sammem med sin ekskone Cathrine som er politietterforsker. Viktor Kamarov som er Medinas agent viser seg å ha en sentral rolle i saken, og dette er en mann som er villig til å gå langt for å oppnå det han vil. Vi vikles inn i en spennende og brutal verden hvor det skjuler seg så mangt. Dette er ei spennende og fengende bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødelig applaus:

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv