Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Døden går i flosshatt

John Dickson Carrs mesterverk fra 1933 - for første gang på norsk! .Ikke siden Jack the Rippers tid har denne byen blitt så terrorisert av en mystisk fremmed som slår til og forsvinner sporløst, som med bedriftene til det djevelske kriminelle geniet kjent som . Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Utsolgt
John Dickson Carrs mesterverk fra 1933 - for første gang på norsk! .Ikke siden Jack the Rippers tid har denne byen blitt så terrorisert av en mystisk fremmed som slår til og forsvinner sporløst, som med bedriftene til det djevelske kriminelle geniet kjent som .Den gale hattemakeren`. Dette skriver London-journalisten Philip Driscoll i Daily Recorder. Litt senere blir han funnet død på trappetrinnene ved Traitor`s Gate i the Tower - med en armbrøstpil i hjertet, og en stjålet flosshatt på hodet. London-politiet står overfor en særdeles dristig morder, og behøver hjelp. De sender bud på dr. Gideon Fell, som får i oppgave å løse enda en komplisert mordgåte. Han må oppklare et særdeles fascinerende mysterium som inneholder noen små gipsdukker, en mystisk telefonstemme - og et til nå uutgitt manuskript av Edgar Allan Poe.

Medlemsvurdering:
Denne boken foregår i London i mellomkrigstiden, og starter ganske uskyldig med et savnet manuskript og noen hattenappinger. Men så går det raskt fra guttestreker til mord. En ung journalist, Philip Driscoll, blir funnet myrdet i The Tower. Av alle ting har han en armbrøstpil gjennom hjertet, og en stjålet flosshatt på hodet. Da er det på tide for Scotland Yard å kalle inn storskytsen i form av den eksentriske amatørdetektiven Dr. Gideon Fell. Han er en røsslig kar med filthatt, slengkappe, stokk og et intellekekt som er like stort som hans korpus. De mistenkte blir nøye gransket, og man finner at alle hadde nok sine grunner til å myrde Philip Driscoll. Men en etter en blir de avskrevet før man står igjen med morderen. Denne boken er en virkelig godbit for krimentusiaster.

PEGAZUZ

Detaljer

Forlag
Thriller forl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788292683057
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
The mad hatter mystery
Nr
2025388
Serie
Gideon Fell 2

Kunders vurdering

P
PEGAZUZ – 07.08.2007

– Denne boken foregår i London i mellomkrigstiden, og starter ganske uskyldig med et savnet manuskript og noen hattenappinger. Men så går det raskt fra guttestreker til mord. En ung journalist, Philip Driscoll, blir funnet myrdet i The Tower. Av alle ting har han en armbrøstpil gjennom hjertet, og en stjålet flosshatt på hodet. Da er det på tide for Scotland Yard å kalle inn storskytsen i form av den eksentriske amatørdetektiven Dr. Gideon Fell. Han er en røsslig kar med filthatt, slengkappe, stokk og et intellekekt som er like stort som hans korpus. De mistenkte blir nøye gransket, og man finner at alle hadde nok sine grunner til å myrde Philip Driscoll. Men en etter en blir de avskrevet før man står igjen med morderen. Denne boken er en virkelig godbit for krimentusiaster.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Døden går i flosshatt:

Lupus
99,-

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv