Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Døden ved vann

"Krimelskere kan ikke be om en bedre start på bokåret enn denne. Torkil Damhaug leverer en fulltreffer av en psykologisk thriller. Døden ved vann er en tykk og detaljrik krimbok som overrasker og suger deg fast i stolen."

Aftenposten

Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet når hun får høre at søsteren er forsvunnet. I Oslo leter hun fortvilet etter svar på hva som har skjedd. Men blant dem hun møter finnes én som er villig til å drepe for å hindre at sannheten om søsterens grusomme skjebne kommer fram i lyset. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet når hun får høre at søsteren er forsvunnet. I Oslo leter hun fortvilet etter svar på hva som har skjedd. Men blant dem hun møter finnes én som er villig til å drepe for å hindre at sannheten om søsterens grusomme skjebne kommer fram i lyset.

Døden ved vann er en spenningsroman om å gå over grenser, om å innhentes av fortiden, om barnet som søker kjærlighet og møtes med begjær.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202354435
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Serie
Jennifer Plåterud 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Krimelskere kan ikke be om en bedre start på bokåret enn denne. Torkil Damhaug leverer en fulltreffer av en psykologisk thriller. Døden ved vann er en tykk og detaljrik krimbok som overrasker og suger deg fast i stolen."

Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen

"Damhaug skriver svært godt, ikke minst er han dyktig til å skildre personer på en presis, troverdig og levende måte. Han haler intrigen sin velberget i land, og sparer drevent en siste overraskelse helt til slutten."

Sindre Hovdenakk, VG

"Ny psykothriller-mester"

Trine Styve Varlo, Haugesunds avis

"Krimforfatter Torkil Damhaug er et nytt litterært bekjentskap for meg. Desto hyggeligere da å melde at han allerede er innlemmet i min lille krets av favorittforfattere."

Svein Kristiansen, Fredriksstad Blad

"Første klasses thriller (...) dette er en svært godt skrevet, uttenkt og gjennomført roman."

Kurt Hanssen, Dagbladet

Kunders vurdering

J
Johna – 12.12.2009

– Romanen "Døden ved vann" er en fascinerende og annerledes krimroman, samtidig som forfatteren bruker en klassisk oppskrift til å skape stemning og grøss for leseren av boka! Handlingen spinner rundt en ung kvinne, Liss, som får kjennskap til at hennes søster er sporløst borte, og dermed reiser fra Amsterdam til Oslo for å løse det skremmende mysteriet. Hun vikles etter hvert inn i et nett som ikke bare blir farlig for hennes søster, men også for Liss og dem rundt henne. Denne romanen er på mange måter klassisk krim, samtidig som den er krydret med en skrivestil og setninger som gjør den positivt annerledes! Anbefales så absolutt!

J
Jensen – 07.10.2009

– Døden ved vann av Torkil Damhaug er en av de mer overraskende bøkene jeg har lest på lang tid, spesielt når det gjelder krim- og spenningssjangeren. Boken skaper spenning og neglebitt fra første side, og det er klart for leseren at forfatteren har ambisjoner om å underholde og engasjere leseren stort! Det er litt vanskelig å anmelde boken uten å røpe viktige deler av handlingen, så jeg nøyer meg med å si at boken handler om en drapsgåte som er både original og overraskende, med temaer som begjær og lyst dypt rotet i handlingen. Boken blir rett og slett aldri kjedelig, og jeg leste denne boken fra begynnelse til slutt uten å legge den fra meg! Jeg vil si at denne boken kan være en kjempegod presang til jul, gjerne til litt eldre ungdom og tenåringer!

T
T – 11.04.2009

– Torkil Damhaug forteller mange parallelle historier i denne boka. Kanskje ikke noe originalt grep, men her bidrar de ulike løpene til å holde på spenningen for oss lesere. Boka starter med flere historier. Vi leser om en forsømt guttunge på sydentur med foreldre som drikker, en ungjente på kjøret i Amsterdam og en patolog og en etterforsker som finner hverandre. Sakte med sikkert veves historiene sammen, og Damhaugs sterkeste side er etter min mening hans evne til å beskrive menneskets mørkere sider. Historien er bygd opp slik at du blir drevet til å lese litt videre hele tiden, og er du skvetten bør du sette deg godt til rette.

K
Karolinex – 20.03.2009

– Boken "Døden ved vann" handler om at Liss får en beskjed om at hennes søster er sporløst forsvunnet. Da velger Liss å sette seg på det første flyet fra Amsterdam til hjembyen Oslo. Her blir hun nødt til å lete etter svar for å kunne finne ut av hva som har skjedd. Men dette blir ikke så lett som hun først hadde tenkt seg at det skulle bli. Hun blir nemlig jaget av en som er villig til å gjøre hva som helst for at ingen skal finne ut av hva som har skjedd! Dette er en meget spennede bok som alle krimelskere burde lese! Anbefales!

G
Glad i bøker – 15.03.2009

– Døden ved vann starter med at vi følger 12 år gamle Jo på sydentur med familien. Dette blir en tur som skal forandre hele livet hans, og dette er starten på noe som blr både sykt og skremmende. Mange år seinere møter vi Liss som bor i Amsterdam. Hun får telefon om at søsteren hennes er forsvunnet, og drar hjem til Norge. Boka er fylt med spenning og situasjonen er hele tiden til å ta og føle på. Dette er en thriller som får deg til å grøsse. Forfatteren klarer å holde på spenningen gjennom hele boka. Denne kan få nakkehårene dine til å reise seg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Døden ved vann:

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv