Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dommedagshvelvet

I slutten av oktober kommer en delegasjon fra Myanmar opp til Svalbard for å deponere frø og korn fra en naturpark nord i landet. Kassen med genetisk materiale skal plasseres i et frølager som ligger i nærheten av en gammel kullgruve langt inn i fjellsiden utenfor Longyearbyen. Les mer

179,-
E-bok
Ikke i salg
I slutten av oktober kommer en delegasjon fra Myanmar opp til Svalbard for å deponere frø og korn fra en naturpark nord i landet. Kassen med genetisk materiale skal plasseres i et frølager som ligger i nærheten av en gammel kullgruve langt inn i fjellsiden utenfor Longyearbyen.

Men den norskburmesiske delegasjonen kommer ikke alene til Svalbard. Tre norske etterretningsoffiserer følger med på diskret avstand. Deres oppgave er å finne ut hva som skjedde da den norske miljøvernministeren Ida Gjevik forsvant under et besøk i Myanmar for et halvt år siden. Gjevik er antatt drept, men liket ble ikke funnet.

Politiavdelingen på Sysselmannskontoret, med Knut Fjeld i spissen, blir dratt inn i en virvel av intriger som fletter sammen lokale problemer med internasjonale forviklinger. Bare timer etter at delegasjonen har holdt en minneseremoni for den døde Ida Gjevik, blir en person fra Longyearbyen drept inne i en ishule. Er motivet for mordet lokalt - eller har det sammenheng med den burmesiske delegasjonens besøk?

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788232802432
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Dommedagshvelvet

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dommedagshvelvet:

Skriket
Ny!

Skriket

Jørn Lier Horst
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv