Ekspedisjonen - Monica Kristensen

Ekspedisjonen

Serie: Knut Fjeld 5

Sysselmannen på Svalbard mottar et nødanrop fra 87 grader nord. En norsk ekspedisjon som er på vei til Nordpolen er akutt rammet av en uforklarlig sykdom blant deltagere og hunder. Når redningshelikopteret endelig kommer frem, nekter lederen å oppgi ekspedisjonen. Les mer
Vår pris
169,-
Spar
10,-

Veil. pris: 179,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 169,-
Spar: 10,-

Veil. pris: 179,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Sysselmannen på Svalbard mottar et nødanrop fra 87 grader nord. En norsk ekspedisjon som er på vei til Nordpolen er akutt rammet av en uforklarlig sykdom blant deltagere og hunder. Når redningshelikopteret endelig kommer frem, nekter lederen å oppgi ekspedisjonen. Den erfarne sysselmannsbetjenten Knut Fjeld sender den sykeste av dem tilbake til Svalbard, og blir selv igjen i isødet sammen med en ekspedisjon på vei mot polpunktet under voldsomt fysisk og mentalt press og i full moralsk oppløsning. Og i skyggene lurer en fare ingen aner omfanget av.

Ekspedisjonen er Monica Kristensens femte krim fra Svalbard. Bøkene er blitt fantastisk godt mottatt av et samlet kritikerkorps og utgis fortløpende på en rekke språk, deriblant dansk, fransk, italiensk, tysk, tsjekkisk og svensk. Når hun nå for første gang skriver en ekspedisjonskrim, er forventningene større enn noen gang.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 309
ISBN: 9788275477925
Utgave: 2. utg.
Format: 20 x 14 cm
Nr: 8201420
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger