Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Englevaktene

En ung kvinne blir funnet drept og partert i et skogsområde utenfor Stockholm. Hun blir identifisert som Rebecca Trolle, en litteraturstudent som forsvant tre år tidligere.

Mens Alex Recht og hans etterforskere prøver å forstå hva som gjorde at Rebecca fikk en så voldsom skjebne, gjøres det flere funn på åstedet: Det rommer hemmeligheter som viser seg å være flere tiår gamle. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En ung kvinne blir funnet drept og partert i et skogsområde utenfor Stockholm. Hun blir identifisert som Rebecca Trolle, en litteraturstudent som forsvant tre år tidligere.

Mens Alex Recht og hans etterforskere prøver å forstå hva som gjorde at Rebecca fikk en så voldsom skjebne, gjøres det flere funn på åstedet: Det rommer hemmeligheter som viser seg å være flere tiår gamle.

På et aldershjem sitter en slagrammet og stum barnebokforfatter. Hun dukker stadig opp i etterforskningen, men forblir stum. Sporene leder politiet til den mørkeste sannhet.

For hovedetterforskeren Fredrika Bergman blir marerittet fullkomment da hennes elskede Spencer dras inn i saken. Etterhvert som gåten nærmer seg en oppklaring, rår en stadig dystrere stemning i etterforskningsgruppen. Hvem blir den neste til å bli lagt i graven ved Midsommarkransen?

Medlemsvurdering:
Spennende og velskrevet. Anbefales. For de som leser serien, er denne boken også en fengslende bok om de tre hovedpersonene i etterforskningsteamet.

Anne Th.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242165046
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Änglavakter
Serie
Alex Recht 3

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

A
Anne Th. – 23.09.2016

– Spennende og velskrevet. Anbefales. For de som leser serien, er denne boken også en fengslende bok om de tre hovedpersonene i etterforskningsteamet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Englevaktene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv