Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ett skritt fra døden

"Tor Edvin Dahl er en særdeles god forteller. Han er detaljrik, og han skriver med innsikt i forholdene, miljøene og stedene. At han har lagt handlingen til et afrikansk land, er kløktig. Og han prøver å gi oss litt flere tanker om kulturforskjeller enn de fleste av oss allerede har."

Gudbrandsdølen Dagningen

På flyet mellom Johannesburg og Namibia havner den norske presten Pernille Linde ved siden av Wilhelm Kandoloma. Hun skal delta på et internasjonalt seminar, han er på vei tilbake til sitt hjemland etter mange år i USA. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
På flyet mellom Johannesburg og Namibia havner den norske presten Pernille Linde ved siden av Wilhelm Kandoloma. Hun skal delta på et internasjonalt seminar, han er på vei tilbake til sitt hjemland etter mange år i USA. Før de forlater flyet, stikker han en diskett i hånden hennes. Noen minutter senere står de ved siden av hverandre i ankomsthallen. En mann styrter fram og skyter. Ett skritt fra døden er både et kriminalmysterium og historien om en hvit kvinne som prøver å finne ut av en forvirrende - og også farlig - verden.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202522469
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Serie
Pernille og Roger 4

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Tor Edvin Dahl er en særdeles god forteller. Han er detaljrik, og han skriver med innsikt i forholdene, miljøene og stedene. At han har lagt handlingen til et afrikansk land, er kløktig. Og han prøver å gi oss litt flere tanker om kulturforskjeller enn de fleste av oss allerede har."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

"Selv om Tor Edvin Dahls kriminalroman på flere områder skiller seg fra de mer tradisjonelle romaner innenfor samme sjanger, rommer stoffet en sjelden underliggende uhygge av mystikk og fortielse (...)Spennende, ja så absolutt, men først og fremst eksotisk fortettet - med tropemørket som farlig, mystisk og forførende bakteppe."

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Kunders vurdering

T
T – 18.07.2009

– Denne boka starter forrykende! Pernille Linde, prest fra Norge er på vei til Sør-Afrika, og på flyet havner hun ved siden av en mann fra Namibia. Han stikker til henne en diskett, men da de møtes igjen på flyplassen blir mannen skutt rett foran øynene på Linde. Der slutter stort sett spenningen for min del, fordi resten av boka ble forvirrende og kjedelig. Linde starter selvfølgelig å rote i denne historien, og havner i fare. Det er bare det at jeg ikke tror på historien, det hele virker egentlig ikke troverdig, og når det da heller ikke er spennende blir ikke dette bra. Jeg leste den ferdig, men det ble 425 lange sider.

G
Glad i bøker – 31.05.2009

– I boka "Ett skritt fra døden" møter vi presten Pernille Linde. På flyet til Namibia blir hun sittende ved Wilhelm Kandoloma. Han stikker til henne en diskett og ber henne ta vare på en. På flyplassen blir Wilhelm skutt, og plutselig befinner Pernille seg midt oppe i et mordmysterium. Pernille prøver selv å finne ut av ting, og det er vanskelig å vite hvem hun kan stole på. Det er en lang vei å gå for å bringe alt på det rene. Her lurer det mange farer. Hva er årsaken til at ting skjer og hvem står bak. Boka er til tider litt forvirende men det er spenning hele veien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ett skritt fra døden:

Se flere

Logg inn

Handlekurv