Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fjellgraven

krim

Tredje bok i serien om den originale kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Dette er spennende, stilsikre og intelligente kriminalromaner.

To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Tredje bok i serien om den originale kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Dette er spennende, stilsikre og intelligente kriminalromaner.

To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie, og det viser seg at skrenten skjuler seks lik - to av dem barn.
Rikspolitikommisjonen blir tilkalt og Sebastian Bergman og resten av teamet begir seg til Jämtland. To av likene er et nederlandsk par, de fire andre en ukjent familie som ingen har meldt savnet. Alt tyder på at alle er blitt drept og begravet samtidig. Og hva med den amerikanske kvinnen i leiebil som forsvant på samme tid?
Spørsmålene er mange, det er mye som ikke stemmer, og etterforskningen står i stampe. Säpo tar over, det er snakk om "rikets sikkerhet". Sebastian Bergman og hans kolleger får klar beskjed om å pakke sammen og dra.
Men Sebastian Bergman har ikke tenkt å fjerne seg. Han skal finne fjellgravens hemmelighet. Koste hva det koste vil. "Med kjappe klipp mellom selve saken og de implisertes liv og hverdag får vi en dobbel spenningskurve. Det blir det en skikkelig underholdningsroman av."
Ingvar Ambjørnsen, VG

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203219184
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Fjällgraven
Serie
Sebastian Bergman 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

K
Knut Jørnsen – 27.07.2016

– Super, som de øvrige bøkene fra Hjorth Rosenfeldt.

s
svein erich brodal – 23.06.2016

– fjellgraven

i
irene – 11.04.2016

– god krim

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fjellgraven:

Lupus
199,-

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
199,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv