Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

God natt, kjære

En kjekk psykolog. Hans ensomme kone. Og i taket på hjemmekontoret hans: en ventil. Ville ikke du ha smuglyttet? (Jo, det vet du at du ville ha gjort!)

Sam og Annie er nygift og har akkurat lagt bak seg storbylivet i New York til fordel for en ny begynnelse i Sams søvnige hjemby lenger nord i staten ved samme navn. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En kjekk psykolog. Hans ensomme kone. Og i taket på hjemmekontoret hans: en ventil. Ville ikke du ha smuglyttet? (Jo, det vet du at du ville ha gjort!)

Sam og Annie er nygift og har akkurat lagt bak seg storbylivet i New York til fordel for en ny begynnelse i Sams søvnige hjemby lenger nord i staten ved samme navn. Det nye livet sammen som mann og kone blir ikke helt som Annie har sett for seg. Sam arbeider lange dager i psykologpraksisen han har i huset deres, og hun selv må tilbringe det meste av tiden alene. Det blir lange dager i kjedsomhet for Annie, helt til hun oppdager at gjennom en ventil i taket kan hun høre alt som blir sagt i rommet rett over kontoret hans.

Kona til apotekeren, som vurderer skilsmisse. Den velrenommerte malerinnen, som har en kjæreste som ikke er noe tess i sengen. Dagene blir plutselig fylt med spenning igjen, og alt går bra helt til den franske jenta i den grønne mini cooperen dukker opp, og Sam forsvinner sporløst.

«... en av de mest troverdige og sjokkerende fortellervriene vi har sett siden Gillian Flynns Flink pike, i denne intelligente og oppslukende boken ... en bok alle kommer til å snakke om.»

Library Journal, starred review

«Molloy tar leserne med på en halsbrekkende spenningsferd ... spektakulær evne til å villede og å komme med avsløringer som på samme tid er både overraskende og troverdige helt fra første til siste side.»

New York Journal of Books

«En kløktig pageturner ... Alle som liker psykologiske thrillere, må ikke gå glipp av denne.»

Publishers Weekly

«Full av deilige overraskelser ... en bok du kommer til å sitte oppe og lese ut i de små timer, mens du prøver å gjette deg til hva neste overraskelse vil innebære.»

Associated Press

«En oppslukende bok ...»

Buzzfeed

«En snedig historie som fosser framover og er konstruert med korthuspresisjon. Men Molloy er like dyktig til å bruke romanfigurer og dialog på kløktig vis. God natt, kjære er ikke bare den mest spennende boken du kommer til å lese i år, det er kanskje også den mest underholdende. Jeg skulle ønske alle bøker, uansett sjanger, var så smart uttenkt og utviklet som denne.»

A.J. Finn, forfatter av Kvinnen i vinduet

«Dette er en psykologisk thriller som du tror du har knekket koden på, men jeg kan love deg at det har du ikke.»

Parade

«En psykologisk thriller med sting i.»

Popsugar

«En bemerkelsesverdig og banebrytende thriller. Molloy holder deg fast og slipper ikke taket før den siste, helt forbløffende vrien.»

Liv Constantine, forfatter

«Når jeg sier at jeg ikke var i stand til å forutsi slutten på denne, sier ikke det så rent lite. I minst tre tilfeller ble jeg tatt helt på sengen ... Når du endelig tror at du har funnet ut av det, blir du fintet ut, og selv de mest ihuga thrillerlesere vil ikke være i stand til å forutsi disse overraskelsene.»

Betches

«Aimee Molloy er en villfarelsens mester, og God natt, kjære er en berg og dalbane-ferd av vrier og vendinger. En fengslende, skarp og kløktig bok som får deg til å gruble.»

Samantha Downing, forfatter

Medlemsvurdering:
Spennende psykologisk thriller, godt fortalt. Anbefales!

Step

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202732448
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Goodnight beautiful
Serie
Psykologisk krim

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
Step – 16.11.2021

– Spennende psykologisk thriller, godt fortalt. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på God natt, kjære:

Se flere

Logg inn

Handlekurv