Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kodenavn Hunter

dobbeltspill

En tidlig augustmorgen slår tungt bevæpnede menn til mot en fangetransport på vei til Oslo tingrett. En internasjonal fange frigis og flykter i et kapret helikopter. Bak aksjonen står et kriminelt nettverk uten grenser, en liga som allerede har vokst seg sterk i Skandinavia, men som har større planer. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En tidlig augustmorgen slår tungt bevæpnede menn til mot en fangetransport på vei til Oslo tingrett. En internasjonal fange frigis og flykter i et kapret helikopter. Bak aksjonen står et kriminelt nettverk uten grenser, en liga som allerede har vokst seg sterk i Skandinavia, men som har større planer.
Den spektakulære rømningen er bare starten på en serie dramatiske hendelser. Politiet står overfor utfordringer av et helt nytt kaliber. En hemmelig etterforskningsgruppe, ledet av den legendariske etterforskeren Dan Wester, blir spesielt nedsatt for å bekjempe det organiserte miljøet. Operasjonen gis kodenavnet Hunter.
Midt i det hele står den unge politimannen Bjørn Rønningen. Personer han er glad i mister livet, og mange er i fare. Det blir vanskelig å stole på sine nærmeste, etiske holdninger utfordres, og flere blir dratt inn i et farlig dobbeltspill.

Detaljer

Forlag
Capitana
Språk
Bokmål
ISBN
9788284150338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Kodenavn Hunter

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kodenavn Hunter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv