Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mannen som ikke var morder

16-årige Roger er forsvunnet. Rømt til Stockholm, sier politiet. Men så finner man Roger i et tjern nord for byen. Med hjertet skåret ut av kroppen.
Sebastian Bergman, kriminalpsykolog og profileringsekspert, har trukket seg tilbake fra alt arbeid etter en personlig tragedie. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
16-årige Roger er forsvunnet. Rømt til Stockholm, sier politiet. Men så finner man Roger i et tjern nord for byen. Med hjertet skåret ut av kroppen.
Sebastian Bergman, kriminalpsykolog og profileringsekspert, har trukket seg tilbake fra alt arbeid etter en personlig tragedie. Helt tilfeldig blir han trukket inn i etterforskningen av drapet sammen med sin gamle kollega Torkel Höglund fra Riksmordkommisjonen. Alle spor ser ut til å lede mot Rogers skole. Et tilsynelatende problemfritt miljø som skal vise seg å ha hemmeligheter i det skjulte. For første gang på lenge har Sebastian Bergman lyst til å involvere seg i en drapssak.

Dette er første bok i den nye krimseriesuksessen fra Sverige om Sebastian Bergman - lynende intelligent men samtidig arrogant, provoserende og et mareritt av en kollega. Boken har vakt internasjonal oppmerksomhet og er blitt solgt til en rekke land.

Medlemsvurdering:
Fantastiske bøker som jeg lever meg helt inn i. På tross av at jeg leste den nyeste boka først. :) Var rask med å bestille de første, for så å lese de kronologisk i rekke.

Eli

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203215919
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Det fördolda
Serie
Sebastian Bergman 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
Eva – 26.07.2022

– Spennende bok og serie

U
Unni Petersen Roti – 30.05.2017

– God krim:-)

E
Eli – 14.07.2016

– Fantastiske bøker som jeg lever meg helt inn i. På tross av at jeg leste den nyeste boka først. :) Var rask med å bestille de første, for så å lese de kronologisk i rekke.

S
Steinar Olsen – 17.06.2016

– Mannen som ikke var morder

L
Lisbeth – 29.02.2016

– En av de beste krimserier for tiden.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mannen som ikke var morder:

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv