På den onde dag - Peter Temple

På den onde dag

; Christian Rugstad (Oversetter)

"Klodens beste krimforfatter"

Ola A. Hegdal, Dagens NæringslivFem mennesker ligger døde på gulvet i en festningslignende villa i Johannesburg. En enslig overlevende blir funnet med sin dødsdom i hendene, et videobånd. Les mer

Vår pris
149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

"Klodens beste krimforfatter"

Ola A. Hegdal, Dagens NæringslivFem mennesker ligger døde på gulvet i en festningslignende villa i Johannesburg. En enslig overlevende blir funnet med sin dødsdom i hendene, et videobånd. Mektige menn og mektige nasjoner vil gjøre alt som står i deres makt for å fjerne både Con Niemand og videobåndene for godt."Peter Temple fremstår tydeligere og tydeligere som noe nær guds gave til kriminallitteraturen."

Pål Gerhard Olsen, AftenpostenPå den onde dag er et fyrverkeri av thriller, skapt for det 21. århundre, der den oppsummerer en verden hvor så godt som alle er under overvåking, der informasjon er mer dødelig enn eksplosiver, og der hemmeligheter er langt mer verdt enn et menneskeliv."På den onde dag er en av de bedre thrillerne eller spenningsbøkene i det internasjonale politiske formatet jeg har lest på en god stund."

Leif Ekle, NRK KulturnyttPeter Temples fryktinngytende verden av paranoia og knust kjærlighet strekker seg fra Johannesburg til London og fra Hamburg til bakkelandskapet i Wales.
"Jeg vet ikke om noen andre krimforfattere som klarer å skape en slik kraft i sine historier."

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788275476461
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: In the evil day
Format: EPUB
Filstr: 1.8 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger