Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skinndød

kriminalroman

Første bok om krimhelten Henning Juul. En uhyggelig aktuell Oslo-krim Et enslig telt på Ekebergsletta rommer liket av en halvt nedgravd kvinne. Hun er steinet til døde, hun har piskemerker på ryggen, og den ene hånden hennes er hugd av. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Første bok om krimhelten Henning Juul. En uhyggelig aktuell Oslo-krim Et enslig telt på Ekebergsletta rommer liket av en halvt nedgravd kvinne. Hun er steinet til døde, hun har piskemerker på ryggen, og den ene hånden hennes er hugd av.Nett-journalisten Henning Juul mistet sin sønn i en brann for to år siden. Nå er han tilbake på jobb, og blir satt på Ekeberg-saken. Det tar ikke lang tid før politiet har en mistenkt, men Juul forstår raskt at det hele er langt mer sammensatt. I sin jakt på svar havner han i brutale menneskers søkelys. Da et nytt drap finner sted, blir det klart for Juul at han må finne sannheten før enda flere liv går tapt. Inkludert hans eget.

Medlemsvurdering:
Jeg er meget tilfreds med servicen deres. Spesielt at jeg mottar bøkene så fort etter at de er bestilt.

Iris

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205423701
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Serie
Henning Juul 1

Kunders vurdering

I
Iris – 26.01.2016

– Jeg er meget tilfreds med servicen deres. Spesielt at jeg mottar bøkene så fort etter at de er bestilt.

G
Glad i bøker – 31.03.2010

– Boka "Skinndød" starter med at en ung kvinne blir funnet drept i et telt på Ekebergsletta. Hun er steinet til døde. Journalisten Henning Juul har akkurat begynt å jobbe igjen og blir satt på saken. Politiet har raskt en mistenkt. Det begås et nytt drap og Juul forstår at saken er mer komplisert. Her må det handles før flere blir drept. Juul har selv en tragisk hendelse i sitt liv. Han mistet sin to år gamle sønn i en brann. Dette er en underholdende krimbok som holder leseren på pinebenken gjennom hele boka. Det viser seg å være en helt annen løsning på drapene enn man kunne tenke seg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skinndød:

Tyster

Tore Aurstad
Innbundet 
332,- 379,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv