Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Slakteren

Tom Hartmann har en egen evne til å rote seg borti høyspente kriminelle miljøer. Nå drar han til Cap Ferrat i Sør-Frankrike, til sin gamle studiekamerat Eddie Jones, som har en forretningsidé å foreslå. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Tom Hartmann har en egen evne til å rote seg borti høyspente kriminelle miljøer. Nå drar han til Cap Ferrat i Sør-Frankrike, til sin gamle studiekamerat Eddie Jones, som har en forretningsidé å foreslå. Problemet er bare at Eddie også har liket av en vakker kvinne i bagasjerommet på bilen.
Samtidig får Toms ekskone, politietterforskeren Cathrine Price, en høyst spektakulær drapssak på bordet: Levningene av den fryktede kritikeren Gerhard Elming ankommer Galleri PL i Oslo midt under en vernissage. Anrettet som en grotesk kopi av et av verdens mest berømte kunstverk.

"Slakteren" er en internasjonal thriller med høyt tempo fra et dekadent miljø i et av Rivieraens rikeste ferieparadis. Et solrikt sted for lyssky individer. En historie spekket med menneskelig dårskap, mørke hemmeligheter, begjær og umettelig hevnlyst. Boken gnistrer av språklig overskudd, spenning, komiske situasjoner og overraskende vendinger. Denne forfatteren behersker sjangerens virkemidler til fingerspissene.

Øystein Wiiks debutroman, "Dødelig applaus", ble rost av kritikerne og nominert til Rivertonprisen i 2010.
Om "Slakteren":

"Mange av de nye krimforfatterne her i landet ville ha mye å hente ved å studere Wiiks metode i 'Slakteren'. Her er farger og lukter, vær og vind. Og karakterer som det lyser av. Korte, effektive klipp gjennom hele handlingen. Her er scener så burleske og gale at jeg under lesingen blir sittende og le høyt. Og en ting til: Wiik kan skrive. Han er forfatter. ... En veldig vellykket spenningsroman!"
Ingvar Ambjørnsen, VG

"Øystein Wiik har på kort tid etablert seg som en stilsikker leverandør av internasjonalt orienterte mordmysterier innenfor kunstfeltet."
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"«Slakteren» er en internasjonal thriller med høyt tempo. (...) Boken er full av humor, hemmeligheter, begjær og umettelig hevnlyst. Gled deg!"
Liv Gade, Sandefjords Blad

"Han er en strålende forteller."
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

"Det er befriende med en norsk krim som befolkes av såpass typiske karakterer, (...) deilig letthet i Wiiks krimfortellinger, (...) godt driv med høyt tempo ..."
Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

"Det er ingen tvil om at Øystein Wiik behersker både kunsten å skrive, og ikke minst sjangeren han skriver innen. 'Slakteren' er fornøyelig lesning fra begynnelse til slutt."
Gert Larsen, Bokstaver.no

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
443
ISBN
9788203357244
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
19 x 12 cm
Serie
Tom Hartmann 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Slakteren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Enkene
199,-

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
199,- 379,-
 

Isola

Katrine Engberg
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv