Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sommeren da alt hendte

kriminalroman

"Dermed skriver han seg ut av dusinvarekrimmen, og inn i en tidløs og klassisk krimsjanger som er godt innenfor holdbarhetsdato."

Stavanger Aftenblad

Han treffer henne først på t-banen i Oslo. Hun blir med ham hjem, og en stund etterpå oppsøker hun ham på fjellet. Men noen ganske få dager etterpå leser han i avisen at Marguerita er blitt funnet død i Nordmarka. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Han treffer henne først på t-banen i Oslo. Hun blir med ham hjem, og en stund etterpå oppsøker hun ham på fjellet. Men noen ganske få dager etterpå leser han i avisen at Marguerita er blitt funnet død i Nordmarka.

Er det en sammenheng mellom dette og det som skjedde med faren for mange år siden? Og hvem er hun som ringer ham like etterpå?

Sommeren da alt hendte er en kriminalroman om kidnapping og mord, en bunke konvolutter med fotografier av nakne kvinner og en ung mann som prøver å finne ut av sin egen fortid.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
438
ISBN
9788202388171
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
18 x 11 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Dermed skriver han seg ut av dusinvarekrimmen, og inn i en tidløs og klassisk krimsjanger som er godt innenfor holdbarhetsdato."

Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

"Tor Edvin Dahl kjenner grepene som gjør handlingen interessant og spennende. Kortene holder han tett til brystet slik at her gjelder det å henge på til siste slutt. Jo da, forfatteren har ikke glemt sine gamle krimkunster."

Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sommeren da alt hendte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv