Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Trunk Music

131,-
Sendes innen 7 virkedager

Detaljer

Forlag
Orion (an Imprint of The Orion Publishing Group Ltd )
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
464
ISBN
9781409165910
Utgivelsesår
2016
Format
20 x 17 cm
Priser
Winner of Barry Awards: Best Novel 1998.

Om forfatteren

MICHAEL CONNELLY is the author of thirty-nine novels, including the #1 New York Times bestsellers Dark Sacred Night, Two Kinds of Truth, and The Late Show. His books, which include the Harry Bosch series and the Lincoln Lawyer series, have sold more than eighty million copies worldwide. Connelly is a former newspaper reporter who has won numerous awards for his journalism and his novels. He is the executive producer of Bosch, starring Titus Welliver, and the creator and host of the podcast Murder Book. He spends his time in California and Florida.

To find out more, visit Michael's website or follow him on X or Facebook.

www.michaelconnelly.com
f/MichaelConnellyBooks
X@Connellybooks

Kunders vurdering

C
CM – 09.04.2009

– Kriminalbetjent Harry Bosch ankommer et åsted som tilsynelatende likner et mafiamord. En mann, Tony Aliso, ligger henrettet i bagasjerommet i sin egen Rolls Royce med to kuler i hodet og en koffert med 480 000 dollar er borte. Sporene fører Bosch og hans team til Las Vegas. Via hoteller, strippeklubber og den lokale mafiaen arresterer Bosch en mann for drapet og plutselig sitter han i klisteret anklaget av FBI for planting av beviser og blir kastet av saken. Sammen med sine teamkompanjonger - den tøffe lesba Kizmin Rider og den mykere og mørkhudede Jerry Edgar - fortsetter de etterforskningen på egenhånd. "Trunk music" er nok en gang ypperlig håndverk fra en av USAs aller beste kriminalforfattere. Connellys bakgrunn som pulitzerprisvinnende krimreporter bidrar nok til at hans fremstilling av politiarbeidet virker troverdig og spennende. Han makter å holde interessen oppe for leseren hele veien gjennom gode dialoger, skildringene av Los Angeles og plotet og avslutningen som bygger seg opp. Snuser på sekseren!

k
kr. – 29.07.2005

– Et lik blir funnet i bagasjerommet på en hvit Rolls Royce Silver Cloud. Mannen er hvit, han er skutt to ganger i hodet, og hans dyre Rolex-ur sitter fremdeles rundt håndleddet. Det kan med andre ord se ut som en regelrett henrettelse, utført av mafiaen. Og filmprodusenten Tony Aliso, som mannen viser seg å være, har da også hatt kontakt med mafiaen. Men Harry Bosch, som blir satt på saken, finner snart ut at løsningen ikke er fullt så enkel, og det hele utvikler seg til en ytterst kronglete labyrint av en sak, der både offerets og Harry Boschs egen fortid truer med å ta kvelertak på ham. Dette er en ganske typisk spenningsroman, og en helt grei bok. Den har både et interessant plot og en spenningskurve som holder leseren våken. Jeg synes boken bød på ok tidtrøyte, og hadde en avslappende kveld i godstolen i dens selskap. Noen skikkelig kicker var den derimot ikke.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trunk Music:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv