Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Alt dette raseriet

«Den beste boka jeg har lest i år. Smart plott, interessante karakterer, og ekstremt godt skrevet. Jeg leste denne i et jafs. Jeg ville bare ikke legge den fra meg.»

Netgalley

En tenåringsjente blir funnet vandrende i utkanten av Oxford, forvirret og bekymret. Historien hun forteller er skremmende. Bortført på gata, kjørt til et øde sted og utsatt for overgrep. Men hun nekter å anmelde det. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En tenåringsjente blir funnet vandrende i utkanten av Oxford, forvirret og bekymret. Historien hun forteller er skremmende. Bortført på gata, kjørt til et øde sted og utsatt for overgrep. Men hun nekter å anmelde det.

Adam Fawley etterforsker saken, men det er fint lite han får gjort uten jentas samarbeid. Skjuler hun noe, og i så fall hva? Og hvorfor får Fawley stadig følelsen av at han har hørt om en sak som denne tidligere?

Så forsvinner enda en jente, og Adam har ikke lenger noe valg; han må se fortiden i øynene. For hvis han ikke gjør det, kan det hende denne jenta ikke kommer tilbake ...

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202705282
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
All the rage
Serie
Adam Fawley 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Den beste boka jeg har lest i år. Smart plott, interessante karakterer, og ekstremt godt skrevet. Jeg leste denne i et jafs. Jeg ville bare ikke legge den fra meg.»

Netgalley

«Cara Hunter klarer alltid å overraske og glede, og All The Rage er intet unntak ... Cara følger med i tiden. En briljant forfatter som fortjener anerkjennelse.»

Netgalley Reviewer

«All the rage er frisk, har et godt driv og er selvsikker ... Anbefales.»

Sarah Vaughan, forfatter av Anatomy of a Scandal

«Cara skriver med en intelligent livlighet. Du kan nesten høre karakterene hennes puste fra sidene.»

Jane Corry, forfatter av I Looked Away

«Fullstendig overbevisende.»

Nicci French

«All the Rage banker inn Caras plassering som en av våre mest spennende krimforfattere. Hun er en mesterlig historieforteller; dette er en kompleks, dypt tilfredsstillende thriller ... Jeg fikk ikke nok av den.»

John Marrs, forfatter av The One

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alt dette raseriet:

Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv