Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Blodets bånd

Den fjerde og siste boken i serien om drapsetterforskeren Javier Falcón. Om mafiakrig og terrorgrupper i Sevilla ? og en kidnappet åtteårings skjebne.

To biler kolliderer utenfor Sevilla. I den ene finner politiet liket av et medlem av den russiske mafiaen, Lukjanov. Les mer

379,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den fjerde og siste boken i serien om drapsetterforskeren Javier Falcón. Om mafiakrig og terrorgrupper i Sevilla ? og en kidnappet åtteårings skjebne.

To biler kolliderer utenfor Sevilla. I den ene finner politiet liket av et medlem av den russiske mafiaen, Lukjanov. I bagasjen har han nesten åtte millioner euro og en samling disketter. Lukjanov var i ferd med å gå over til en konkurrerende mafiagruppe da ulykken skjedde, og Javier Falcón etterforsker saken som drap. Samtidig fortsetter han arbeidet med å finne ut hvem som sto bak bomben som ødela en boligblokk i Sevilla i juni 2006. Men så blir den åtteårige Dario, sønnen til Consuelo Jiménez, kidnappet. Begge de russiske mafiagruppene hevder å ha gutten. Begge krever å få utlevert pengene og diskettene. Dette er den fjerde og siste boka om Javier Falcón.

Terningkast 6.Hans H. Skei, AftenpostenTerningkast 5. «Som vanlig bunnsolid fra Wilson; Blodets bånd er en velskrevet, levende og ikke minst spennende roman.»Ørjan Greiff Johansen, Adresseavisen.

«Blodets bånd er en verdig avslutning på denne velskrevne, intelligente serien, som har gått dypere i materien enn de fleste kriminalromaner gjør. Wilson skriver om et annet Spania enn det turistene møter, han har trukket linjer tilbake til Franco-tida og samtidig grepet tak i det som skjer i landet i dag. Et høydepunkt denne våren.» Kurt Hanssen, Dagbladet.

«Det garanteres at leseren kommer til å insistere på at; her skal det leses ferdig.»Leif Ekle, NRK P2.

Medlemsvurdering:
Robert Wilson har sagt at dette blir siste roman om Javier Falcon, og det er et verdig farvel med den sympatiske politimannen fra Sevilla. Denne serien med fire bøker fra Sevilla er absolutt blant de beste krimbøkene jeg har lest. Når vi møter Falcon denne gangen, har han kommet over mystiske ting etter en dødelig bilulykke. Det viser seg at den omkomne er russer, og de finner en koffert full med penger sammen med ham. At Falcon starter å snuse i hvor pengene kommer fra, skal vise seg å bli farlig for ham. Midt oppi det hele holder Falcon på med etterforskningen etter terrorangrepene, og det er mange tråder fra forrige bok; De usynlige morderne. Men Wilson klarer veldig fint å samle alle trådene sammen, og jeg la i hvert fall fra meg boka, meget tilfreds over løsningen.

T

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205569942
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The ignorance of blood
Serie
Javier Falcon

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Morta – 05.09.2009

– Dette er den fjerde boken om Javier Falcon. To biler kolliderer utenfor Sevilla og i den ene bilen sitter den kjente mafiamannen Vasilij Lukjanov. I bilen finner falcon og resten av politiet åtte millioner euro og en samling disketter. Dette starter en jakt mellom to forskjellige mafiagrupper for å få kontroll over pengene og særlig diskettene, og den som har kontroll over bevisene er Falcon. Og når Consuelos sønn Dario blir kidnappet, hevder begge mafiagruppene at de har ham. Dette er nok en bra bok i en fantastisk serie. Boken starter der den forrige starter og den har en utrolig spennende historie som biter deg fast, og forholdet mellom Falcon og Consuelo er stormfullt som alltid i denne boken. En meget bra bok.

T
T – 07.06.2009

– Robert Wilson har sagt at dette blir siste roman om Javier Falcon, og det er et verdig farvel med den sympatiske politimannen fra Sevilla. Denne serien med fire bøker fra Sevilla er absolutt blant de beste krimbøkene jeg har lest. Når vi møter Falcon denne gangen, har han kommet over mystiske ting etter en dødelig bilulykke. Det viser seg at den omkomne er russer, og de finner en koffert full med penger sammen med ham. At Falcon starter å snuse i hvor pengene kommer fra, skal vise seg å bli farlig for ham. Midt oppi det hele holder Falcon på med etterforskningen etter terrorangrepene, og det er mange tråder fra forrige bok; De usynlige morderne. Men Wilson klarer veldig fint å samle alle trådene sammen, og jeg la i hvert fall fra meg boka, meget tilfreds over løsningen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blodets bånd:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv