Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Boks 21

I en leilighet får en ung kvinne 35 piskeslag. En desperat mann blander vaskemiddel i amfetaminet han selger. En rullestol raser ned en trapp, og den som sitter i den, går rett i veggen. På likhuset sikter en mann rundt seg med pistol og tar levende og døde som gisler. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
I en leilighet får en ung kvinne 35 piskeslag. En desperat mann blander vaskemiddel i amfetaminet han selger. En rullestol raser ned en trapp, og den som sitter i den, går rett i veggen. På likhuset sikter en mann rundt seg med pistol og tar levende og døde som gisler. Førstebetjent Ewert Gren må plutselig lede flere ulike etterforskninger - fra en operasjonssal på akutten.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
389
ISBN
9788202643867
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Box 21
Format
21 x 13 cm
Serie
Ewert Grens 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

T
T – 20.07.2010

– Dette er en bok som hamdler om de tøffe og vanskelige valgene vi blir stilt overfor som mennesker. Vi følger flere forskjellige historier som alle møtes underveis i boka. Vi møter en prostituert fra Litauen, Lydia, som er et offer for menneskehandel. Hun blir holdt innestengt i en leilighet i Stockholm helt til hun blir funnet av politiet med mer enn 30 piskeslag på ryggen. Samtidig følger vi en rusavhengig kriminell som blander vaskemiddel i dopen han selger. Og midt oppi det hele er Ewert Grens og de andre etterforskerne. Og det skal vise seg at sakene har forgreninger dit Ewert ikke vil se. Spørsmålet blir hva han skal gjøre med det hele. Tie eller fortelle sannheten? Dekke over eller se skammen ramme mennesker han bryr seg om. Dette er en spennende bok, som tar for seg traffickingens brutale hverdag, og vi får et godt innblikk i bitterheten den fører med seg. Ikke en strålende bok, men absolutt bra.

T
T – 02.04.2009

– Dette er en bok som handler om de tøffe og vanskelige valgene vi blir stilt overfor som mennesker. Vi følger flere forskjellige historier som alle møtes underveis i boka. Vi møter en prostituert fra Litauen, Lydia, som er et offer for menneskehandel. Hun blir holdt innestengt i en leilighet i Stockholm helt til hun blir funnet av politiet med mer enn 30 piskeslag på ryggen. Samtidig følger vi en rusavhengig kriminell som blander vaskemiddel i dopen han selger. Og midt oppi det hele er Ewert Grens og de andre etterforskerne. Og det skal vise seg at sakene har forgreninger dit Ewert ikke vil se. Spørsmålet blir hva han skal gjøre med det hele. Tie eller fortelle sannheten? Dekke over eller se skammen ramme mennesker han bryr seg om. Dette er en spennende bok, som tar for seg traffickingens brutale hverdag, og vi får et godt innblikk i bitterheten den fører med seg. Ikke en strålende bok, men absolutt bra.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Boks 21:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjem

Harlan Coben
Paperback 
229,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv