Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Budbringeren

"Det er spenning, krim, mystikk og humor i en stor herlig klase av knallgod underholdning."

Zeldajenta.blogspot.no

Et drap - UFO-mysteriet i Hessdalen - en sak for Skarphedin Olsen!

Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter en bedre middag på nevøen Fredric Drums gourmetrestaurant, men gleder seg mest av alt til en etterlengtet fisketur til Hessdalen, en dal også kjent for merkelige lysfenomener noen mener er UFO'er. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Et drap - UFO-mysteriet i Hessdalen - en sak for Skarphedin Olsen!

Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter en bedre middag på nevøen Fredric Drums gourmetrestaurant, men gleder seg mest av alt til en etterlengtet fisketur til Hessdalen, en dal også kjent for merkelige lysfenomener noen mener er UFO'er. Utenfor restauranten hører de et skudd, og de finner restaurantens siste gjest, skutt, liggende på fortauet. Etter hvert viser det seg at den drepte er en anerkjent forsker som har tilbragt den siste tiden i Hessdalen. Og da - mot sin vilje - blir Olsen beordret til å etterforske saken, og fisketuren blir spolert.»

Medlemsvurdering:
Han gjør det igjen! Nok en glitrende bok om Skarpheddin, Fredrik Drum og de andre besynderlige rollefigurer som opplever mystiske og dramatiske saker og ting. Igjen spinner han videre på myter og til dels overnaturlige hendelser og sørger i tillegg til økt matlyst under lesinga. Etter det jeg har forstått så skal dette være siste bok om Skarpheddin & co. men det håper jeg er en misforståelse. Vi må da få flere slike fornøyelige historier!

Sølvi Kristoffersen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
381
ISBN
9788202521202
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 14 cm
Nr
8119961
Serie
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 12

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"Det er spenning, krim, mystikk og humor i en stor herlig klase av knallgod underholdning."

Zeldajenta.blogspot.no

"Det gir en god og varm følelse å lese «Budbringeren». Ikke på grunn av åndeløs spenning. Mest på grunn av den humrende spesielle stemningen, og de fint tilhogde setningene: «et ansiktsuttrykk som kunne ha skremt fanden opp i sin egen svovelgryte».

Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

"Det lå i kortene at forfatteren Gert Nygårdshaug før eller senere ville ende i UFO-land i Hessdalen. Og når det endelig skjer, gjør han det med stil. (...) For det uortodokse er en vesentlig side av Gert Nygårdshaugs krimromaner. Og i årets roman dyrker han det med uovertruffen sjarm."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

"Nygårdshaug skildrer Skarphedin Olsen med godt humør. Oppførselen hans er alltid sjarmerende eksentrisk, ordforrådet til etterforskeren er upåklagelig, replikkene er storartede. Grunntrekkene i handlingen skiller seg ikke ut fra krimromaner flest, men utførelsen er utsøkt."

Geir Rakvaag, Dagsavisen

Kunders vurdering

G
GAA – 23.01.2018

– Gert Nygårdshaug lever nok en spenne og god bok

t
toril! – 17.12.2017

– spennende bok!

S
Sølvi Kristoffersen – 26.12.2016

– Han gjør det igjen! Nok en glitrende bok om Skarpheddin, Fredrik Drum og de andre besynderlige rollefigurer som opplever mystiske og dramatiske saker og ting. Igjen spinner han videre på myter og til dels overnaturlige hendelser og sørger i tillegg til økt matlyst under lesinga. Etter det jeg har forstått så skal dette være siste bok om Skarpheddin & co. men det håper jeg er en misforståelse. Vi må da få flere slike fornøyelige historier!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Budbringeren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-

Funnet

Harlan Coben
Innbundet 
384,- 439,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Jakten

Bernard Minier
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv