Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Budbringeren

"Det er spenning, krim, mystikk og humor i en stor herlig klase av knallgod underholdning."

Zeldajenta.blogspot.no

Et drap - UFO-mysteriet i Hessdalen - en sak for Skarphedin Olsen!

Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter en bedre middag på nevøen Fredric Drums gourmetrestaurant, men gleder seg mest av alt til en etterlengtet fisketur til Hessdalen, en dal også kjent for merkelige lysfenomener noen mener er UFO'er. Les mer

379,-
Sendes innen 3 virkedager
Et drap - UFO-mysteriet i Hessdalen - en sak for Skarphedin Olsen!

Kripos-etterforskeren Skarphedin Olsen nyter en bedre middag på nevøen Fredric Drums gourmetrestaurant, men gleder seg mest av alt til en etterlengtet fisketur til Hessdalen, en dal også kjent for merkelige lysfenomener noen mener er UFO'er. Utenfor restauranten hører de et skudd, og de finner restaurantens siste gjest, skutt, liggende på fortauet. Etter hvert viser det seg at den drepte er en anerkjent forsker som har tilbragt den siste tiden i Hessdalen. Og da - mot sin vilje - blir Olsen beordret til å etterforske saken, og fisketuren blir spolert.»

Medlemsvurdering:
Han gjør det igjen! Nok en glitrende bok om Skarpheddin, Fredrik Drum og de andre besynderlige rollefigurer som opplever mystiske og dramatiske saker og ting. Igjen spinner han videre på myter og til dels overnaturlige hendelser og sørger i tillegg til økt matlyst under lesinga. Etter det jeg har forstått så skal dette være siste bok om Skarpheddin & co. men det håper jeg er en misforståelse. Vi må da få flere slike fornøyelige historier!

Sølvi Kristoffersen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202528768
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
14 x 14 cm
Serie
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 12

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Det er spenning, krim, mystikk og humor i en stor herlig klase av knallgod underholdning."

Zeldajenta.blogspot.no

"Det gir en god og varm følelse å lese «Budbringeren». Ikke på grunn av åndeløs spenning. Mest på grunn av den humrende spesielle stemningen, og de fint tilhogde setningene: «et ansiktsuttrykk som kunne ha skremt fanden opp i sin egen svovelgryte».

Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

"Nygårdshaug skildrer Skarphedin Olsen med godt humør. Oppførselen hans er alltid sjarmerende eksentrisk, ordforrådet til etterforskeren er upåklagelig, replikkene er storartede. Grunntrekkene i handlingen skiller seg ikke ut fra krimromaner flest, men utførelsen er utsøkt."

Geir Rakvaag, Dagsavisen

"Det lå i kortene at forfatteren Gert Nygårdshaug før eller senere ville ende i UFO-land i Hessdalen. Og når det endelig skjer, gjør han det med stil. (...) For det uortodokse er en vesentlig side av Gert Nygårdshaugs krimromaner. Og i årets roman dyrker han det med uovertruffen sjarm."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Kunders vurdering

G
GAA – 23.01.2018

– Gert Nygårdshaug lever nok en spenne og god bok

t
toril! – 17.12.2017

– spennende bok!

S
Sølvi Kristoffersen – 26.12.2016

– Han gjør det igjen! Nok en glitrende bok om Skarpheddin, Fredrik Drum og de andre besynderlige rollefigurer som opplever mystiske og dramatiske saker og ting. Igjen spinner han videre på myter og til dels overnaturlige hendelser og sørger i tillegg til økt matlyst under lesinga. Etter det jeg har forstått så skal dette være siste bok om Skarpheddin & co. men det håper jeg er en misforståelse. Vi må da få flere slike fornøyelige historier!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Budbringeren:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv