Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Cassandras finger

Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo. Men rundt Drum skjer de underligste ting: En kjempestatue forflytter seg mirakuløst fra Nasjonalgalleriet til en stue i Lommedalen, en middelalderbiskop dukker opp, et punkerkollektiv dyrker en mystisk morsfigur. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo. Men rundt Drum skjer de underligste ting: En kjempestatue forflytter seg mirakuløst fra Nasjonalgalleriet til en stue i Lommedalen, en middelalderbiskop dukker opp, et punkerkollektiv dyrker en mystisk morsfigur.

Og det er magiker-kongress i hovedstaden. Under forsøket på å oppklare mordet på en venn virvles Drum inn i et tilsynelatende absurd drama - som Nygårdshaug elegant gir en logisk, men svært overraskende slutt.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
241
ISBN
9788202567859
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
21 x 13 cm
Serie
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 5
Drum-serien 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

T
T – 22.02.2010

– Jeg liker Gert Nygårdshaugs serie om Fredrik Drum veldig godt, men denne gangen ble jeg ikke imponert. Selve historien tiltale meg ikke, og jeg synes det hele var ganske forvirrende. Drum er i denne boka tilbake i Oslo, og mystiske ting skjer. En av hans gamle venner blir funnet myrdet, og i hans stue står en gedigen statue som er hjemmehørende i Nasjonalgalleriet. Det eneste problemet er at denne statuen er alt for stor for alle dører og vinduer på huset. Altså: et mysterium for Fredrik Drum, men denne gangen traff ikke boka meg. Flott at den var så kort, slik at jeg kan starte på neste bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Cassandras finger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv