Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Cassandras finger

Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo. Men rundt Drum skjer de underligste ting: En kjempestatue forflytter seg mirakuløst fra Nasjonalgalleriet til en stue i Lommedalen, en middelalderbiskop dukker opp, et punkerkollektiv dyrker en mystisk morsfigur. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Gert Nygårdshaugs krimhelt Fredric Drum befinner seg denne gang på hjemlige trakter i Oslo. Men rundt Drum skjer de underligste ting: En kjempestatue forflytter seg mirakuløst fra Nasjonalgalleriet til en stue i Lommedalen, en middelalderbiskop dukker opp, et punkerkollektiv dyrker en mystisk morsfigur. Og det er magiker-kongress i hovedstaden. Under forsøket på å oppklare mordet på en venn virvles Drum inn i et tilsynelatende absurd drama - som Nygårdshaug elegant gir en logisk, men svært overraskende slutt. Dette er bok 5 i Drum-serien. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202313395
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Serie
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 5

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

T
T – 22.02.2010

– Jeg liker Gert Nygårdshaugs serie om Fredrik Drum veldig godt, men denne gangen ble jeg ikke imponert. Selve historien tiltale meg ikke, og jeg synes det hele var ganske forvirrende. Drum er i denne boka tilbake i Oslo, og mystiske ting skjer. En av hans gamle venner blir funnet myrdet, og i hans stue står en gedigen statue som er hjemmehørende i Nasjonalgalleriet. Det eneste problemet er at denne statuen er alt for stor for alle dører og vinduer på huset. Altså: et mysterium for Fredrik Drum, men denne gangen traff ikke boka meg. Flott at den var så kort, slik at jeg kan starte på neste bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Cassandras finger:

Se flere

Logg inn

Handlekurv