De bergtatte - Anders De la Motte

De bergtatte

; Bodil Engen (Oversetter)

Serie: Avdelingen for fortapte sjeler 1

« I "De bergtatte" viser de la Motte hvorfor han er en av Sveriges aller beste og mest spennende krimforfattere for tiden ... et mørkt eventyr om skyggelandene vi bærer i oss, og en av de mest spennende krimromanene jeg har lest denne høsten. »

, VG Terningkast 5
Avdeling Q møter Kastanjemannen, med et hint av Nattsvermeren.
Første bok i serien om Leonore Asker og Avdelingen for fortapte sjeler er mørk politikrim av beste merke, en spenningsserie som utforsker det som er annerledes og avvikende. Les mer
Spenning
Seriemord
Sidevender
Kvinnelig hovedperson
Vår pris
339,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 339,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Avdeling Q møter Kastanjemannen, med et hint av Nattsvermeren.
Første bok i serien om Leonore Asker og Avdelingen for fortapte sjeler er mørk politikrim av beste merke, en spenningsserie som utforsker det som er annerledes og avvikende.

Den egensindige politietterforskeren Leonore Asker blir fjernet fra en høyprofilert kidnappingssak, og omplassert til den såkalte Avdelingen for fortapte sjeler, en enhet for rare etterforskningssaker i kjelleren på politistasjonen i Malmø.

Motvillig trekkes Asker inn i en av de særegne sakene hennes forgjenger etterforsket. Noen plasserer små illevarslende skikkelser i et modelljernbanelandskap, og en av disse skikkelsene viser seg å være den kidnappede kvinnen.

Sakens koblinger til forlatte og forfalte bygg gjør at Asker kontakter Martin Hill, som er lektor i arkitektur, med interesse for urban exploration. Snart mistenker Asker og Hill at de står ovenfor en uvanlig form for ondskap.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Elin Brend Bjørhei, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788248931300
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Bortbytaren
Format: EPUB
Filstr: 3.9 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger