Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De skjulte morderne

Internasjonal thriller med drapsetterforskeren Javier Falcón Liket av en naken mann blir funnet på en søppelfylling i utkanten av Sevilla. Den døde er mishandlet til det ugjenkjennelige. Neste morgen blir en boligblokk lagt i ruiner i en kraftig bombeeksplosjon. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Internasjonal thriller med drapsetterforskeren Javier Falcón Liket av en naken mann blir funnet på en søppelfylling i utkanten av Sevilla. Den døde er mishandlet til det ugjenkjennelige. Neste morgen blir en boligblokk lagt i ruiner i en kraftig bombeeksplosjon. Eksplosjonen rammer også en førskole i nabolaget, og mange av ofrene er små barn. I kjelleren i boligblokken var det en moské. Alt tyder på en terroraksjon fra muslimsk hold. Sevilla er i alarmberedskap. Både nyhetshungrige medier og engstelige politikere krever en rask oppklaring. Drapsetterforsker Javier Falcón innser snart at saken er mer komplisert enn han først trodde. Møysommelig forsøker han å finne et mønster i det som er hendt, da han plutselig gjør en grufull oppdagelse: En ny og større aksjon er under forberedelse. Det blir en kamp mot klokken for å avverge en katastrofe som vil ramme langt ut over Spanias grenser.Javier Falcón ble introdusert i Den blinde mannen i Sevilla og er også hovedperson i De forsvunne hendene. Gyldendal har dessuten utgitt den kritikerroste Wilson-thrilleren Et lite drap i Lisboa (tildelt The Gold Dagger Award) og spionromanen I selskap med fremmede, samt tre av hans kriminalromaner fra Vest-Afrika.

Medlemsvurdering:
Robert Wilson har skapt en av krimverdenens mest sympatiske rollefigurer. Javier Falcon får en umenneskelig oppgave når noen sprenger flere hundre kilo med sprengstoff i en boligblokk i hjembyen hans Sevilla. Skildringene fra byen hans er utrolig bra, men kanskje ikke så bra som i de forgående bøkene. Denne boken handler ikke bare om bomben, men flere historier er flettet inn på en ekstremt bra måte. Boken er skrevet slik at det ikke tar lang tid å lese den, og persongalleriet til Wilson er helt utrolig bra, i tillegg møter vi endel nye personer i etterretningsbransjen i Spania. Javier Falcon er kanskje den karakteren i en bok jeg aller helst ville spist tapas med.

bokhandleransatt

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205410206
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
The hidden assassins
Serie
Javier Falcon

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

M
Morta – 05.09.2009

– Robert Wilson skriver for tredje gang en bok om Javier Falcon. En boligblokk i Sevilla blir sprengt i lufta, alt tyder på at det er en terroraksjon fra muslimsk hold. Javier må løse saken fort, for presset han står overfor er enormt. Men kan det være en sammenheng mellom bombeeksplosjonen og liket de fant på søppelfyllingen dagen før. Man er nok en gang med Falcon med på en reise som er spennende og følsom. I denne boken er terrorisme et sentralt begrep og vi får et dagsaktuelt tema, og vi får en historie om hvordan man kan reagere når angrepet skjer. Man har i denne boken mer om forholdet mellom Falcon og sin andre familie i Marrocco.

S
Sveinung – 15.08.2008

– Liket av en naken mann blir funnet på en søppelfylling. Neste morgen blir en boligblokk lagt i ruiner i en kraftig bombeeksplosjon. Javier Falcón får en komplisert sak å løse. Denne boka følger tankene til mange personer. Jeg har ikke lest noen av de tidligere bøkene, så det ble litt forvirring og roting i starten. Men etter hvert gikk det greit. Robert Wilson har laget en bok full av handling, slik at det skjer noe hele tiden for ulike personer. Dette er en god bok som viser fram de fleste synspunkter når det gjelder terror. En flott og bra gjennomført bok!!

b
bokhandleransatt – 27.03.2008

– Robert Wilson har skapt en av krimverdenens mest sympatiske rollefigurer. Javier Falcon får en umenneskelig oppgave når noen sprenger flere hundre kilo med sprengstoff i en boligblokk i hjembyen hans Sevilla. Skildringene fra byen hans er utrolig bra, men kanskje ikke så bra som i de forgående bøkene. Denne boken handler ikke bare om bomben, men flere historier er flettet inn på en ekstremt bra måte. Boken er skrevet slik at det ikke tar lang tid å lese den, og persongalleriet til Wilson er helt utrolig bra, i tillegg møter vi endel nye personer i etterretningsbransjen i Spania. Javier Falcon er kanskje den karakteren i en bok jeg aller helst ville spist tapas med.

Oppdag mer

Bøker som ligner på De skjulte morderne:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv