Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Demoner

krim

«intenst spennende der et viktig tema er hvor langt det er lov å gå i kampen mot terror. København med gamle bydeler i endring danner en passende ramme om det hele.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Demoner er fjerde bok i den bestselgende og kritikerroste serien om kriminaloverbetjent Axel Steen, som Jesper Stein vant den prestisjetunge danske bokhandlerpisen De Gyldne Laurbær for. Bøkene er mørke og rå kriminalromaner fra København - nordisk noir på sitt aller beste. Les mer

429,-
Sendes innen 3 virkedager
Demoner er fjerde bok i den bestselgende og kritikerroste serien om kriminaloverbetjent Axel Steen, som Jesper Stein vant den prestisjetunge danske bokhandlerpisen De Gyldne Laurbær for. Bøkene er mørke og rå kriminalromaner fra København - nordisk noir på sitt aller beste.

En mann blir funnet lemlestet og torturert til døde i en toppleilighet i Københavns belastede område Amager. Kriminaloverbetjent Axel Steen settes på saken, som blir hans første siden han var en hårsbredd unna å miste livet under en storstilt undercover-operasjon knapt to år tidligere.
Axel Steen er merket. Han har fysiske problemer, datteren lider av angst for at han skal dø, han har måttet forlate sitt elskede Nørrebro, han har fått ny sjef, ny kjæreste og ny partner, og han kjemper mot gamle demoner som tidligere har styrt livet hans. Nå står han midt i en spektakulær drapssak som har alles oppmerksomhet.
Når Axel retter blikket mot en tre år gammel terrorsak, kolliderer privatlivet med etterforskningen, og han møter større motstand enn noen gang før.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
517
ISBN
9788248934844
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Aisha
Format
22 x 14 cm
Serie
Axel Steen 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«intenst spennende der et viktig tema er hvor langt det er lov å gå i kampen mot terror. København med gamle bydeler i endring danner en passende ramme om det hele.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Demoner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Uro
Ny!

Uro

Jesper Stein
Paperback 
229,-
Camille
199,-

Camille

Pierre Lemaitre
Innbundet 
199,- 379,-

Byttedyr

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
363,- 399,-
 

Guden

Jørgen Jæger
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv