Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den blinde guden

«Tvedt innfrir på nytt «Kampen om å innta pallen i norsk kriminallitteratur tilspisser seg. Stadig flere melder seg på i den konkurransen, og Tvedt/Gulbrandsen er absolutt blant dem. De innfrir og vel så det, med "Den blinde guden".»

VG

Førstebetjent Edvard Matre ved Kripos har fått to drapssaker i fanget. Problemet er at han ikke etterforsker noen av dem. Den ene fordi han ikke får lov. Den andre fordi han ikke vil. Et usedvanlig brutalt ran i Bergen ender med drap. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Førstebetjent Edvard Matre ved Kripos har fått to drapssaker i fanget. Problemet er at han ikke etterforsker noen av dem. Den ene fordi han ikke får lov. Den andre fordi han ikke vil. Et usedvanlig brutalt ran i Bergen ender med drap. Edvard Matre og hans team blir satt på saken. Sporene peker mot en gruppe voldelige høyreekstremister, men til Edvards store frustrasjon får han beskjed av PST om å holde fingrene av fatet. Samtidig må han slite med en gryende mistanke om at en av hans egne folk kan ha liv på samvittigheten.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202427016
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Serie
Edvard Matre 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Tvedt innfrir på nytt «Kampen om å innta pallen i norsk kriminallitteratur tilspisser seg. Stadig flere melder seg på i den konkurransen, og Tvedt/Gulbrandsen er absolutt blant dem. De innfrir og vel så det, med "Den blinde guden".»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandposten

"Thrillerpreget krim med mange spenningstråder som nøstes elegant inn."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Chris Tvedt og Elisabeth Guldbrandsen skriver til tider filmatisk godt, den hjerteskjærende åpningsscenen og påfølgende videoskildringen av ranet treffer leseren i magen."

Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen

"«Den blinde guden» er Chris Tvedts andre bok om Kriposførstebetjent Edvard Matre. Den første var god, og denne er ikke noe dårligere."

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

"Det er en historie som etter hvert tar seg voldsomt opp. Gjennom 92 kjappe kapitler drives spenningen fremover på mange plan samtidig. Godt turnert, fiffig funnet på og definitivt ingen happy end. Spørsmålet er bare når dette blir TV-serie."

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

Kunders vurdering

M
Morten – 28.06.2020

– Glimrende skrevet, og overraskelser underveis. Spennende

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den blinde guden:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv