Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den døende dandyen

Kunsthandleren Egon Wallin blir en kald vintermorgen funnet drept i Visby. Kriminaloverbetjent Anders Knutas og kollegaene begynner å undersøke saken og finner ut at Wallin var i ferd med å forlate sitt gamle liv: galleriet, sin kone gjennom 20 år og huset på Gotland. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kunsthandleren Egon Wallin blir en kald vintermorgen funnet drept i Visby. Kriminaloverbetjent Anders Knutas og kollegaene begynner å undersøke saken og finner ut at Wallin var i ferd med å forlate sitt gamle liv: galleriet, sin kone gjennom 20 år og huset på Gotland. Etterforskningen tiltar når et berømt maleri forsvinner fra kunstmuseet Waldemarsudde og settes i sammenheng med drapet. Dette er den fjerde romanen med Anders Knutas.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Goliat forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283991222
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Den döende dandyn
Serie
Anders Knutas 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Glad i bøker. – 12.12.2008

– Kunshandler Egon Wallin blir drept og hengt opp i i en av ringmurens porter til Visby. Gallerieieren er tilsynelatende godt gift og vellykket. bare timer før sin død hadde han arrangert en vellykket vernissage. Etterhvert dukker det opp stjålne kunstverk i boden til Wallin, kona er utro med naboen og selv vanket han i et homoseksuelt miljø. Så ting er ikke helt som først antatt. Politiet jakter på en morder, og etterhvert dukker det opp nok et lik. Liket er dumpet på graven til Wallin og også denne personen er fra det homoseksuelle miljøet. Maleriet, "Den døende dandyen", blir stjålet fra kunstmuseet, og blir gjenfunnet hos den sist drepte. Hva er sammenhengen, og hvorfor har det skjedd. Knutaas og kollegaene må prøve å finne sammenhengen, for den er der.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den døende dandyen:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv