Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den drukner ei som henges skal ; Mellom barken og veden

Den drukner ei som henges skal er en kriminalfortelling fra norsk virkelighet med gløtt inn i hovedstadens avismiljø, med humor og politisk satire. Mellom barken og veden er en roman om supermaktsspionasje i Norge, i et oppgjør mellom KGB og CIA der nordmenn havner mellom barken og veden. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Den drukner ei som henges skal er en kriminalfortelling fra norsk virkelighet med gløtt inn i hovedstadens avismiljø, med humor og politisk satire. Mellom barken og veden er en roman om supermaktsspionasje i Norge, i et oppgjør mellom KGB og CIA der nordmenn havner mellom barken og veden. Dette er de to første bøkene om Vilhelm Thygesen.

Medlemsvurdering:
Den første boken Den drukner ei som henges skal leste jeg for mange år siden, og likte den da. Å lese den nå var en større opplevelse. Selvfølgelig er dette diktning, men forfatterens evne til å få det til å fremstå som noe som har hendt er veldig overbevisende. Det samme sies om mellom barken og veden. Den er kanskje enda mer realistisk fordi den foretar seg den kalde krigen, og enda mer føler en at det det skrives om absolutt kunne ha hendt.

Jarle Aas

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788249503902
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
12 x 19 cm
Nr
8043531
Serie
Thygesen 1-2
Oktober krim

Kunders vurdering

J
Jarle Aas – 16.08.2018

– Den første boken Den drukner ei som henges skal leste jeg for mange år siden, og likte den da. Å lese den nå var en større opplevelse. Selvfølgelig er dette diktning, men forfatterens evne til å få det til å fremstå som noe som har hendt er veldig overbevisende. Det samme sies om mellom barken og veden. Den er kanskje enda mer realistisk fordi den foretar seg den kalde krigen, og enda mer føler en at det det skrives om absolutt kunne ha hendt.

J
Jasper – 17.11.2009

– Dette er for meg en meget god bok. Jeg klarte rett og slett ikke å legge den fra meg om kvelden; mamma skrek om at jeg skulle tidlig på skolen, men jeg klarte ikke å legge den fra meg. En meget god bok som fengsler leseren. Noe av det jeg tror var så tiltrekkende med boka, var at det var så mange moderne ord i den. Småfrekke ord, som vi bruker i dagliglivet, som gjorde at man gjenkjente seg i boka. Jeg går faktisk så langt som å gi denne boka en 6 på terningen. Språket var veldig lett å forstå, nesten sånn som vi skriver og prater til vanlig. Man trengte ikke å tenke så dypt for å få med seg hva forfatteren ville fram til, en litt direkte bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den drukner ei som henges skal ; Mellom barken og veden:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1900

Gunnar Staalesen
Paperback 
229,-

1950

Gunnar Staalesen
Paperback 
229,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv