Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den du ikke ser

Sommeren står for døren på Gotland. Snart er det midtsommer og ferietid. Etter å ha kranglet med samboeren på den årlige vennefesten går Helena Hilleström ut for å lufte hunden morgenen etter. Hun kommer ikke tilbake. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sommeren står for døren på Gotland. Snart er det midtsommer og ferietid. Etter å ha kranglet med samboeren på den årlige vennefesten går Helena Hilleström ut for å lufte hunden morgenen etter. Hun kommer ikke tilbake. Da de finner henne, er hun død, og hunden ligger i sanddynene, nærmest halshogd. Da småbarnsmoren Frida Lindh blir funnet drept på lignende måte, går storalarmen. Overbetjent Anders Knutas er overbevist om at gjerningsmannen er den samme, og at han vil drepe igjen. Dette er den første romanen med Andres Knutas.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234705236
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Himlen är alltid högre
Serie
Anders Knutas 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

G
Glad i bøker – 19.12.2008

– Boka "Den du ikke ser" starter med at Helena Hillstrøm blir funnet drept sammen med hunden sin som nærmest er halshogd. Dagen før hadde Helena en krangel med sin samboer og han blir mistenkt. Drapet er utført med øks og offeret har trusa si i munnen. Snart skjer et drap til, også denne gangen en kvinne. Småbarsmoren Frida var på vei hjem fra en tur på byen. Drapene er nesten identiske og politiet skjønner at de leter etter den samme morderen. Folk på Gotland blir redde og politiet jobber på spreng. det skjer nok et drap før de finner sammenhengen, og det viser seg at motivet ligger langt tilbake i tid. Spenning på høyt nivå.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den du ikke ser:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv