Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den tredje engelen

«Underholdende og spennende krim (...)» «Nygårdshaug skriver kriminalromaner som ikke ligner på noe annet (...)»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Kripos-etterforsker Skarphedin Olsen har flyttet til Røros og blitt politisjef i byen. Så gjøres det et makabert funn: I en maurtue stikker det opp en menneskearm. Armen blir undersøkt av patologer, samtidig som det viser seg at det ikke er meldt om noen som er savnet eller har vært utsatt for en ulykke. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Kripos-etterforsker Skarphedin Olsen har flyttet til Røros og blitt politisjef i byen. Så gjøres det et makabert funn: I en maurtue stikker det opp en menneskearm. Armen blir undersøkt av patologer, samtidig som det viser seg at det ikke er meldt om noen som er savnet eller har vært utsatt for en ulykke. Mysteriet vekker oppsikt da det etterhvert viser seg at armen tilhører en svært kjent person. Dette er bok 13 i Drum-serien. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202691370
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Serie
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 13

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Underholdende og spennende krim (...)» «Nygårdshaug skriver kriminalromaner som ikke ligner på noe annet (...)»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«(...) en roman med rom for både det mystiske, fabulerende og det gåtefulle.» «En krim av ekte Nygårdshaug-merke.» «... godt fylt med pirrende lett spenning.» «Dette er et stykke ekte Drum, og så poengtert og variert at det er ingen andre som viderefører akkurat denne formen med denne formelen.»

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Jeg håper virkelig det dukker opp flere bøker i serien etterhvert.» «Anbefales!»

Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

«(...) et etterlengtet gjensyn.» Gert Nygårdshaug skriver klassiske krimbøker hvor mysteriene har røtter i historien.» «Igjen viser forfatteren at han er blant våre dyktigste krimforfattere. Forfatteren er like gåtefull, og gir deg frysninger langt nedover ryggen.» «(...) en leseopplevelse helt utenom det vanlige, en sidevender med grenseløs spenning. Dette er virkelig en krim du bør lese.»

Simen Ingemundsen / Boktimmy, Randaberg 24

«Skarphedin Olsen er fascinerende, og historien fengende. Nygårdshaug har sin særegne stil, og oppbyggingen av historien skrives med mange små avstikkere som stadig vekk trekker leseren inn i gastronomiens verden.» «(...) Nygårdshaug er så gjennomført at når man først har fått smaken på det, blir dette til et herlig krydder på vei mot en overraskende avslutning og løsning.»

Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa

«Dette er bok nummer 13 i en herlig og aldeles enestående krimserie.» «(...) en velskrevet og elegant bok.»

Ole Jacob Hoel, Adressavisen

Kunders vurdering

L
Leif V Gullstad – 20.01.2021

– ikke den beste, men den mest lettleste boka i "Fredric Drum" serien! Spennende og spesielt artig for oss som er lokalkjent i området forfatteren beskriver!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den tredje engelen:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv