Det grovmaskede nettet

; Nicolai Cleve Broch (Oppleser) ; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Serie: Van Veeteren Maardam-politiet 1

"Han kunne umiddelbart identifisere kvinnen som lå i badekaret. Hun het Eva Ringmar og hadde vært hans kone i tre måneder. Hun lå i en underlig, forvridd stilling. Den høyre armen hang over kanten i en unaturlig vinkel. Les mer
Vår pris
149,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vår pris: 149,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

"Han kunne umiddelbart identifisere kvinnen som lå i badekaret. Hun het Eva Ringmar og hadde vært hans kone i tre måneder. Hun lå i en underlig, forvridd stilling. Den høyre armen hang over kanten i en unaturlig vinkel. De velmanikyrerte neglene nådde så vidt ned til gulvflisene. Det mørke håret lå og fløt i vannet. Ansiktet var vendt nedover, og siden badekaret var fylt til randen, kunne det ikke herske noen tvil om at hun var død."
--- I den grådisige byen Maardam, et sted i Europa, arresteres Janek Mattias Mitter, gymnaslæreren som finner sin kone myrdet, men som ikke kan huske om det var han som drepte henne. Hva vet han egentlig om kvinnen som har vært hans hustru?
Førstebetjent Van Veeteren og hans medarbeidere står foran et møysommelig arbeid dersom de vil finne frem til sannheten om Eva Ringmar og hvorfor hun måtte dø.
Det grovmaskede nettet er den første, frittstående romanen i serien om politiet i Maardam.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?