Det innerste rommet - Jørn Lier Horst

Det innerste rommet

Serie: William Wisting 13

«Krimsuksess uten en dråpe ferskt blod.»

, Tvedestrandsposten Terningkast 6
Dette er den 13. boka om William Wisting. Stortingspolitiker og AP-veteran Bernhard Clausen er død, og på hytta hans i Stavern blir det funnet noe som kan sette landets interesser i fare. Wisting får ansvar for å lede en hemmelig etterforskningsgruppe som får i oppdrag å etterforske saken, og han rekrutterer datteren Line, som har slutta i VG. Les mer
Vår pris
129,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 129,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Dette er den 13. boka om William Wisting. Stortingspolitiker og AP-veteran Bernhard Clausen er død, og på hytta hans i Stavern blir det funnet noe som kan sette landets interesser i fare. Wisting får ansvar for å lede en hemmelig etterforskningsgruppe som får i oppdrag å etterforske saken, og han rekrutterer datteren Line, som har slutta i VG. Flere gamle saker må oppklares underveis, og dermed dukker også Adrian Stiller fra Cold Case-gruppa til Kripos opp. Men denne gangen hverken kan eller vil Wisting ha ham involvert i sin egen etterforskningsgruppe.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten
Terningkast 5 Finn Stenstad, Tønsbergs Blad
Terningkast 5 Valerie Kubens, Fædrelandsvennen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Capitana
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788293671121
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 1.5 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Krimsuksess uten en dråpe ferskt blod.»

, Tvedestrandsposten Terningkast 6

«Uten overdrevne dramatiske grep er den nye romanen om William Wisting derfor mer spennende enn det meste. ... Faktisk på sitt aller beste denne gangen. Hvordan får han det til? Det er en fortelling med sterk framdrift, selv om den ikke overdriver action- og thrillerelementene i handlingen. Dette er et mer pirrende utgangspunkt for en kriminalroman enn alle verdens fiffige drap og mishandlinger.»

, Dagsavisen

«Det er så deilig å lese Jørn Lier Horst!»

, Fædrelandsvennen Terningkast 5

«Naturligvis binder Horst alle disse trådene sammen til slutt, alt munner ut i en plausibel løsning og leseren føler seg nøye veiledet gjennom hele boken. »

, VG