Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Det siste stykket hjem

kriminalroman

«... godt gjennomført, stemningsfull og spennende krim.»

Det siste stykket hjem - alle har en mørk side.

En mann reiser rundt i Skandinavia i bobil, og i sporene hans forsvinner unge kvinner. I Bodø ligger 19 år gamle Iselin Hanssen i hardtrening for å oppfylle drømmen om å komme inn på Politihøgskolen. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 1 virkedag
Det siste stykket hjem - alle har en mørk side.

En mann reiser rundt i Skandinavia i bobil, og i sporene hans forsvinner unge kvinner. I Bodø ligger 19 år gamle Iselin Hanssen i hardtrening for å oppfylle drømmen om å komme inn på Politihøgskolen. Hun vender aldri tilbake etter en lang løpetur opp Keiservarden.Den erfarne politietterforskeren Jakob Weber får denne tragiske forsvinningssaken på bordet, og løsningen virker opplagt da søkelyset faller på Iselins kjæreste Casper, sønnen til en av Bodøs rikeste forretningsmenn. Blant vennene er han kjent for å være sjalu.Så forsvinner nok en ung kvinne under lignende omstendigheter, denne gang på øya Røst ytterst i havgapet. Bodø-politiets etterforskerteam står nå overfor en sak av stadig større dimensjoner, der også Jakobs forkjærlighet for Skandinavias uløste drapssaker vil spille en avgjørende rolle.Det siste stykket hjem er den første i en serie kriminalromaner med Jakob Weber i hovedrollen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
324
ISBN
9788205566798
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 14 cm
Nr
8200068
Serie
Jakob Weber 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... godt gjennomført, stemningsfull og spennende krim.»

Elin Brend Bjørhei, VG

«Ørjan N. Karlsson har jeg hørt og lest mye om. Endelig har jeg fått lest han også og du verden som det frister til gjentakelse og fortsettelse. [...] 'Det siste stykket hjem' er typen krim som er svært vanskelig å legge fra seg.»

Tor Hammerø, Nettavisen

«Lovende start på nye politiserie fra Bodø [...] Det hele er rammet inn i særdeles naturskjønne omgivelser som får meg til å tenke på TV-serien SHETLAND ...»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«DET SISTE STYKKET HJEM viser at Ørjan N. Karlsson behersker fleire sjangrer på ein imponerende måte. Boka innehar strålende karakterer, godt plott, flytende språk og majestetiske miljøskildringer fra Nord-Norge. Rydd plass i kalenderen og la deg forføres av universet til forfattar.»

bokblogger.com

«Karlsson har et effektivt språk, som passer både krim og thrillersjangeren veldig godt, og her er mye lun humor og gode natur og personbeskrivelser, noe som trenges som en motvekt til alt det grusomme. Det er et godt driv gjennom hele fortellingen, og det var vanskelig å ta en pause underveis.»

Solgunn Solli, Altaposten

«Kan ikke noen være så snill å lage tv-serie av dette? For kombinasjonen av spektakulær natur og bestialske mord blir ikke bedre enn dette...»

Stein Sneve, Avisa Nordland

«Som i spenningsbøkene «Rød stjerne» fra 2021, «Blå storm» fra 2020 og « Hvit armada» fra 2019 flyter språk og dialog også knirkefritt i denne krimromanen.»

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det siste stykket hjem:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv