Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Dødens codex

Gert Nygårdshaugs mat- og vinelskende helt, Fredric Drum, befinner seg denne gang i Italia. På oppdrag fra Romauniversitetet skal han tyde en gammel, gresk tekst. Men plutselig er han viklet inn i et drama på liv og død, der ingrediensene er antikk filosofi, svart middelalder og en kynisk, usynlig morder som etterlater seg sine ofre uten tegn på ytre vold. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Gert Nygårdshaugs mat- og vinelskende helt, Fredric Drum, befinner seg denne gang i Italia. På oppdrag fra Romauniversitetet skal han tyde en gammel, gresk tekst. Men plutselig er han viklet inn i et drama på liv og død, der ingrediensene er antikk filosofi, svart middelalder og en kynisk, usynlig morder som etterlater seg sine ofre uten tegn på ytre vold.

En typisk Nygårdshaug-roman, fortettet med mystikk, eksotisk viten og spenning fra første til siste side.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202367015
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Serie
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Maja – 06.02.2011

– I denne boken får du være med på nye evetyr sammen med Fredric Drum. Selfølgelig vil det ikke bli en rolig tur til den lille byen i Italia. Vi er ikke kommet frem engang før den første mystikse hendelsen. Det er en spennende bok, og Gert Nygårdshaug skriver på en spenende måte. Personlig synes jeg skrivestilen hans er litt tung å lese, men alikevel er det vanskelig å legge fra seg boken. Og jeg skulle gjerne hatt flere svar, men kanskje de kommer i neste bok?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødens codex:

Se flere

Logg inn

Handlekurv