Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dødens codex

Gert Nygårdshaugs mat- og vinelskende helt, Fredric Drum, befinner seg denne gang i Italia. På oppdrag fra Romauniversitetet skal han tyde en gammel, gresk tekst. Men plutselig er han viklet inn i et drama på liv og død, der ingrediensene er antikk filosofi, svart middelalder og en kynisk, usynlig morder som etterlater seg sine ofre uten tegn på ytre vold. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Gert Nygårdshaugs mat- og vinelskende helt, Fredric Drum, befinner seg denne gang i Italia. På oppdrag fra Romauniversitetet skal han tyde en gammel, gresk tekst. Men plutselig er han viklet inn i et drama på liv og død, der ingrediensene er antikk filosofi, svart middelalder og en kynisk, usynlig morder som etterlater seg sine ofre uten tegn på ytre vold. En typisk Nygårdshaug-roman, fortettet med mystikk, eksotisk viten og spenning fra første til siste side. Dette er bok 3 i Drum-serien. Bøkene kan leses uavhengig av rekkefølge.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202313388
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Serie
Fredric Drum og Skarphedin Olsen 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Maja – 06.02.2011

– I denne boken får du være med på nye evetyr sammen med Fredric Drum. Selfølgelig vil det ikke bli en rolig tur til den lille byen i Italia. Vi er ikke kommet frem engang før den første mystikse hendelsen. Det er en spennende bok, og Gert Nygårdshaug skriver på en spenende måte. Personlig synes jeg skrivestilen hans er litt tung å lese, men alikevel er det vanskelig å legge fra seg boken. Og jeg skulle gjerne hatt flere svar, men kanskje de kommer i neste bok?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødens codex:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv