Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En dag skal du dø

"... et av høstens store krimhøydepunkt." "Gard Sveen skriver som alltid veldig levende, og hjerterått."

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

Vinteren 2019: Den første adventshelgen reiser småbarnsmor Camilla Lund på jentetur til Sverige. Det er i alle fall det hun har fortalt mannen sin. Hun kommer aldri tilbake til Setesdal. Mistanken om at kona er en helt annen person enn han hadde trodd blir sterkere hos den unge ektemannen. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Vinteren 2019: Den første adventshelgen reiser småbarnsmor Camilla Lund på jentetur til Sverige. Det er i alle fall det hun har fortalt mannen sin. Hun kommer aldri tilbake til Setesdal. Mistanken om at kona er en helt annen person enn han hadde trodd blir sterkere hos den unge ektemannen. Camilla har ingen venner fra gamle dager, ingen foreldre i live - tilsynelatende ingen fortid i det hele tatt.

I Oslo får Kripos-lederen Agnete Ness ordre av Riksadvokaten om å innlede en hemmelig etterforskning av Camilla Lunds forsvinning. Riksadvokaten vil ha Agnetes beste etterforsker, Ulf Sommer, på saken. Ordren er at Ulf ikke skal vite noe mer enn at den uskyldsrene Camilla Lund fra Setesdal har forsvunnet. Agnete blir derimot utsyrt med en hemmelig mappe med sakspapirer. Inni mappa ligger gamle bilder av en ung jente. For tjue år siden visste hele Norge hvem denne jenta var. Tre nynazister, blant dem en 15 år gammel jente, ble dømt for drapet på to innvandrergutter i Oslo. Det var den mest rystende drapssaken landet hadde opplevd. For Agnete Ness er alt personlig. Den svarte avgrunnen hun trodde var fortid blir igjen virkelig.

Camilla Lunds forsvinning blir starten på Agnetes største mareritt. For Ulf Sommer blir alt et kappløp mot tiden. Han er den eneste som kan redde Agnete fra hennes egen fortid.

En dag skal du dø er den første boka i en ny krimserie om etterforskerparet Ulf Sommer og Agnete Ness.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202808327
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Agnete Ness og Ulf Sommer 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

"... et av høstens store krimhøydepunkt." "Gard Sveen skriver som alltid veldig levende, og hjerterått."

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

"Psykologisk thriller på sitt beste."

Hanne Møyland, Andebu Bibliotek, Sandefjords Blad

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En dag skal du dø:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv