Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En regel mot mord

Førstebetjent Armand Gamache har endelig noen dager fri fra politihverdagen i den lille byen Three Pines. Han har tatt inn på et avsidesliggende gammelt hotell, sammen med sin kone. Men heller ikke her får han fred for menneskenes skyggesider. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Førstebetjent Armand Gamache har endelig noen dager fri fra politihverdagen i den lille byen Three Pines. Han har tatt inn på et avsidesliggende gammelt hotell, sammen med sin kone. Men heller ikke her får han fred for menneskenes skyggesider.

Når familien Finney ankommer hotellet, settes hele personalet i full sving. Irene Finney og hennes fire voksne barn er nemlig ankommet for å avholde en minneseremoni for deres avdøde mann og far. Men når et lik blir funnet, må familien sørge over enda et tapt medlem. Som gjest på hotellet virvles Gamache snart inn i oppklaringen.

En regel mot mord er en bok i den bestselgende serien om Armand Gamache. Den kanadiske førstebetjenten er blitt kalt en moderne utgave av Hercule Poirot og er en leserfavoritt av de sjeldne. Bøkene om ham er solgt i flere enn ti millioner eksemplarer verden over, og TV-serien Three Pines, med Alfred Molina i hovedrollen, er basert på bokserien.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
443
ISBN
9788248931348
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
A rule against murder
Format
22 x 14 cm
Serie
Armand Gamache 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En regel mot mord:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tørke

Jane Harper
Innbundet 
363,- 399,-
 
Memoria
-40 %

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
239,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv