Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ett skritt etter

Tre ungdommer møtes for å feire sankthans. Iført historiske kostymer og parykker utfører de hemmelige rollespill i midtsommernatten. Men bak et tre venter en morder som gir festen en brå og makaber slutt. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Tre ungdommer møtes for å feire sankthans. Iført historiske kostymer og parykker utfører de hemmelige rollespill i midtsommernatten. Men bak et tre venter en morder som gir festen en brå og makaber slutt. På politihuset i Ystad brytes sommerstillheten først da en mangeårig kollega blir myrdet. Kurt Wallander aner en sammenheng mellom de to sakene. Men hvilken?

«. et mesterstykke av internasjonal klasse . en drøm for påskekrimlesere.» Terje Stemland, Aftenposten
«. en utrolig spennende historie» Yngvar Ustvedt, VG

Henning Mankell, født 1948 og bosatt i Mosambik, er forfatter og dramatiker. Ett skritt etter er den sjuende romanen av i alt ni med førstebetjent Kurt Wallander. Krimserien utkommer i 34 land og topper salgslistene i hele Europa.

Medlemsvurdering:
Dette er en utrolig godt skrevet bok. Som leser får en innblikk i to parallelle handlinger - på den ene siden politiets jakt på en morder, på den andre siden morderens tenkemåte og handlemåte. Dette gjør det hele utrolig spennende, fordi en hele tiden håper at politiet skal finne ut av hvordan tingene henger sammen og ta igjen "forspranget" som morderen har. Kurt Wallander og hans kolleger jobber intenst og finner etter hvert de nødvendige sporene. Absolutt en av de beste bøkene Henning Mankell har skrevet om politimannen Kurt Wallander. Boka kan absolutt anbefales til alle som liker spenning og uløste mysterier.

Krim-fan

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205399860
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Steget efter
Serie
Kurt Wallander 7

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

M
M – 03.10.2009

– Dette er enda en Wallander-krim fra Henning Mankell, og dette er en veldig bra bok. Denne boken er skrevet på en fantastisk måte som får deg til å slite med å legge fra deg boken. Denne boken er delt i to, fortellingen fra morderens ståsted og fra politiets, og dette gjør at man får et innblikk fra begge sidene. Tre ungdommer som hadde kledd seg i 1700-talls klær blir funnet drept på midtsommeraften og senere dukker politimannen (som etterforsket saken) opp død. Dermed blir det en komplisert sak for Wallander hvor han må finne ut om hva grunnen for disse mordene var, og han må hanskes med sin diabetes. Så dette er en meget spennende bok.

K
Krim-fan – 01.01.2008

– Dette er en utrolig godt skrevet bok. Som leser får en innblikk i to parallelle handlinger - på den ene siden politiets jakt på en morder, på den andre siden morderens tenkemåte og handlemåte. Dette gjør det hele utrolig spennende, fordi en hele tiden håper at politiet skal finne ut av hvordan tingene henger sammen og ta igjen "forspranget" som morderen har. Kurt Wallander og hans kolleger jobber intenst og finner etter hvert de nødvendige sporene. Absolutt en av de beste bøkene Henning Mankell har skrevet om politimannen Kurt Wallander. Boka kan absolutt anbefales til alle som liker spenning og uløste mysterier.

K
Karl Evert Svedberg – 28.11.2006

– Tre ungdommer møtes for å feire sankthans. Iført historiske kostymer og parykker utfører de et hemmelig rollespill. På politihuset i Ystad brytes sommerstillheten av at en mangeårig kollega blir funnet drept i sitt hjem. Kurt Wallander står ovenfor sitt livs tyngste sak. Mer enn noensinne famler han i blinde i jakten på en kald, beregnende seriemorder. "Ett skritt etter" er den syvende delen i serien om Kurt Wallander fra Ystad i Skåne. Denne boka ble kåret til årets beste påskekrim i 1999, noe som var helt velfortjent. Den er velskrevet, som alle de andre i serien, spennende og velkomponert. Boka har et trøkk som feier enhver innvending til side, og er trolig noe av det beste forfatteren har skrevet. Anbefales for lesende personer som liker spennende bøker.

e
elvis – 07.03.2006

– Jeg har lest flere av Henning Mankell sine bøker, og dette er etter mitt syn den beste av dem. Vi ser tre ungdommer feire sankthans gjennom øynene til en person med skumle hensikter, og de tre blir funnet drept. Senere blir en kollega av Kurt Wallander funnet drept, og han jobbet med saken med de tre drepte ungdommene. Vi følger morderens skritt, men også politiets arbeid i en slags to-sidig dekning av hendelsene. Wallander nærmer seg skritt-for-skritt løsning, men det blir en kamp mot klokken for å finne en morder med mystiske evner til å forvinne.
Mankell makter å skape en tett og intens stemning i denne velskrevne krim-historien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ett skritt etter:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv