Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fem dager i mai

en Johnny Abrahamsen-roman

«... en uhyre velskrevet og spennende thriller, en politisk ukorrekt kruttkjerring inn i middelklassens selvbilde. Johnny Abrahamsen vil nok aldri bli ønsket velkommen i det gode selskap, men i laget av fiktive norske detektiver er han allerede oppe i teten.»

nrk.no

En ung, kvinnelig blogger forsvinner. Kun politispaner Johnny Abrahamsen tar den bekymrede moren alvorlig. Mens Norge feirer den første nasjonaldagen etter pandemien, befinner han seg i et kappløp med en skrudd gjerningsmann på jakt etter flere kvinner. Gjennom fem dager i mai som ingen nordmenn vil glemme, erfarer Abrahamsen at all ekstremisme forenes i kvinnehat, og at han er sin egen verste fiende.

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Rå spenningsroman fra tidligere vinner av Tarjei Vesaas' debutantpris

En ung, kvinnelig blogger forsvinner. Kun politispaner Johnny Abrahamsen tar den bekymrede moren alvorlig. Mens Norge feirer den første nasjonaldagen etter pandemien, befinner han seg i et kappløp med en skrudd gjerningsmann på jakt etter flere kvinner. Gjennom fem dager i mai som ingen nordmenn vil glemme, erfarer Abrahamsen at all ekstremisme forenes i kvinnehat, og at han er sin egen verste fiende. Fem dager i mai er første roman i en serie med Johnny Abrahamsen i hovedrollen. 

«Fem dager i mai er en intenst spennende og velskrevet krim-thriller der forfatteren har fokus både på den dramatiske historien og sjelslivet til de involverte. Det er bare å ønske Ole Asbjørn Ness velkommen inn i toppsjiktet blant norske krimforfattere. Imponerende!»

Tom Egeland

«Karakterene i boken kjennes levende, og vi føler sterkt deres redsel, opplevelse av utilstrekkelighet og desperasjon. Med korte avhugde setninger settes tempoet opp, spenningskurven er stigende og boken blir etter hvert til en skikkelig pageturner. Anbefales!»

Tom Kristensen

«Ambisiøs krim om hva som skal til for å sette Norge i brann.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Boka er lettlest, kapitlene flyr unna, og den er veldig vanskelig å legge fra seg. Tidvis kan Ness skimte med noen vakre setninger, men det er ikke til hinder for fremdriften, jeg bare legger merke til dem og tenker, jøss, dette var fint skrevet.»

Artemisias verden, terningkast 5

«Jeg ble sugd inn i handlingen, og språket er stødig og velskrevet. Hvem gjerningspersonen var, var åpent helt til slutt, jeg ble stadig forvirret og lurt underveis.»

HenningBokhylle, terningkast 5 

 

 

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
335
ISBN
9788241954344
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm
Serie
Johnny Abrahamsen 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... en uhyre velskrevet og spennende thriller, en politisk ukorrekt kruttkjerring inn i middelklassens selvbilde. Johnny Abrahamsen vil nok aldri bli ønsket velkommen i det gode selskap, men i laget av fiktive norske detektiver er han allerede oppe i teten.»

Ola Hegdal, nrk.no

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fem dager i mai:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttedyr

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
363,- 399,-
 

Ni liv

Emelie Schepp
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv