Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Førstebetjenten og tausheten

"Da hun endelig fant liket, hadde solen gått ned for lenge siden. Mørket hadde begynt å vokse frem mellom grantrærne, og et forvirret øyeblikk lurte hun på om det likevel ikke var en slags illusjon. En bisarr luftspeiling, dette plutselige, hvite ungpikekjøttet som lyste mot henne under kvistene. Les mer

254,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
"Da hun endelig fant liket, hadde solen gått ned for lenge siden. Mørket hadde begynt å vokse frem mellom grantrærne, og et forvirret øyeblikk lurte hun på om det likevel ikke var en slags illusjon. En bisarr luftspeiling, dette plutselige, hvite ungpikekjøttet som lyste mot henne under kvistene." En anonym kvinne ringer politiet for å fortelle at en ung jente har forsvunnet fra en sommerleir hos sekten Det Rene Livet, i nærheten av den lille byen Sorbinowo. Neste dag ringer hun igjen for å si at jenta sannsynligvis er myrdet, og at politiet må gripe inn - ellers kan flere liv gå tapt.
Hvem er den ukjente kvinnen? Forteller hun sannheten? Hvorfor hevder man i leiren at ingen av deltagerne er forsvunnet? Hva skjuler seg bak sektlederens fanatisme? For førstebetjent Van Veeteren og hans kolleger er det en sak der alle spørsmål blir møtt med taushet.
Førstebetjenten og tausheten er den femte, frittstående romanen i serien om politiet i Maardam.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242130778
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Kommissarien och tystnaden
Serie
Van Veeteren 5

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Førstebetjenten og tausheten:

Macbeth
3 for 2

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv