Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Haimennesket

«Haimennesket føyer seg inn i rekken av gode kriminalromaner fra Hans Olav Lahlums hånd.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

K2 og Patricia er offisielt blitt kjærester når denne boka tar til. Det er sommeren 1972, og K2 blir invitert til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Det eneste aberet er at hotellet ligger på en øy, ikke særlig rullestolvennlig. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
K2 og Patricia er offisielt blitt kjærester når denne boka tar til. Det er sommeren 1972, og K2 blir invitert til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Det eneste aberet er at hotellet ligger på en øy, ikke særlig rullestolvennlig. Likevel blir Patricia med på det som skal vise seg å bli en skjebnesvanger helgeutflukt. For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått på hotellet. Tvillingsøstrene hans skulle passe ham, og begge sverger på at de ikke har noe med mordet å gjøre. Likevel forsvinner den ene av søstrene rett etter at udåden blir oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter, men de gjenlevende gjestene fra den grufulle helgen er samlet på hotellet nå, og direktørens plan er at K2 skal oppklare mysteriet. Direktøren har nemlig sine egne maktpåliggende grunner til å ønske å komme til bunns i mysteriet. Uhyggelig nok det kan virke som det er en ubuden gjest på hotellet, en gjest med morderiske hensikter. Og denne gangen kommer Patricia i skuddlinjen. Med et høflig nikk til Ti små negerbarn har Hans Olav Lahlum skrevet et perfekt kammerspill der lidenskap og brå død inntar hovedscenen.

Medlemsvurdering:
Jeg er alltid fornøyd med Lahlums bøker og har kjøpt alle. Gleder meg allerede til neste bok.

Gro Berg Andreassen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202499280
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Serie
K2 og Patricia 6

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Haimennesket føyer seg inn i rekken av gode kriminalromaner fra Hans Olav Lahlums hånd.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

«Boka er akkurat passe kort til at pastisjleken ikke blir anstrengende og helt klart den mest spennende i K2-serien hittil.»

Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

«Haimennesket er spennende og intens og skiller seg positivt ut blant blodflekket og høytropende hitech actionkrim. Det kom ikke som noe sjokk da whodunnit-gåten ble løst, men avslutningen er forbilledlig ramsalt og levende.»

Stina Håkensbakken Roland, Oppland Arbeiderblad

«Sjarmen til Hans Olav Lahlums hurtigvoksende serie om politietterforskeren Kolbjørn Kristiansen, populært kalt K2, hviler på en sikker sans for det sene 60-talls og det tidlige 70-talls borgerlige omgangsformer. Her ytrer man seg i utpreget siviliserte ordelag selv i de mest pressede situasjoner, her tar man blodsutgytelsene med stoisk og distingvert ro.»

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Kunders vurdering

G
Gro Berg Andreassen – 06.01.2017

– Jeg er alltid fornøyd med Lahlums bøker og har kjøpt alle. Gleder meg allerede til neste bok.

S
Stine Paulsrud – 09.12.2016

– En superb krim! Lahlum skriver så godt og det er ingen dødtid i boka.

S
Sverre jensen – 11.09.2016

– Hans Olav lahlum

A
Anne Ruud – 31.05.2016

– Haimennesket

Oppdag mer

Bøker som ligner på Haimennesket:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv