Helvetesilden

roman

Serie: Konrad Sejer 12

I et skogholt står en gammel, rusten campingvogn. Døra står åpen og innenfor ligger et barn på fire-fem år. I en sofa en voksen kvinne, antakelig barnets mor, begge kroppene er kvestet av knivstikk. Les mer

Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

I et skogholt står en gammel, rusten campingvogn. Døra står åpen og innenfor ligger et barn på fire-fem år. I en sofa en voksen kvinne, antakelig barnets mor, begge kroppene er kvestet av knivstikk. Også for Konrad Sejer er dette sterk kost. De døde er Connie, som arbeider som hjemmehjelp for eldre, og hun er alenemor til Simon på fire år.Det er et stort persongalleri i denne boka, men de mest sentrale er Connie og Simon og Mamma Mass og hennes sønn Eddie på 21 år. Det de har felles er at der er alenemødre uten kontakt med noen barnefar. Siden Connie arbeider som hjemmehjelp møter vi også mange skjebner i hjemmene hun besøker.På mesterlig vis veksler Fossum mellom kapitler som har tidfester måned og årstallet 2004 med måned og årstallet 2005, altså før og etter drapet. Dette øker spenningen og leseren kan selv være med på å prøve å finne ut hvem morderen er, og det er mange spor i ulike retninger.
Boka tar opp emner som fattigdom i et rikt Norge, de eldres situasjon, fraværet av en far, men først og fremst er dette veldig spennende lesning.


Fakta

Bla i boka