Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

I den stille natt

En kveld forsvinner Fanny på vei hjem fra stallen. Advent nærmer seg, det er mørketid og snø i luften. Visbypolitiet har allerede et mord under etterforskning. Henry Dahlström ble funnet myrdet etter å ha vunnet på V5. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En kveld forsvinner Fanny på vei hjem fra stallen. Advent nærmer seg, det er mørketid og snø i luften. Visbypolitiet har allerede et mord under etterforskning. Henry Dahlström ble funnet myrdet etter å ha vunnet på V5. Dagene går og overbetjent Anders Knutas og kollegene begynner å lure på om det er en sammenheng mellom den forsvunne fjortenåringen og mordet på den alkoholiserte fotografen. Dette er den andre romanen med Anders Knutas.

Medlemsvurdering:
Boken "I den stille natt" kan kalles en direkte oppfølger fra Mari Jungstedts debutroman, "Den du ikke ser". Boken omhandler de samme personene i de samme miljøene, men selve historien har ingen forbindelse med den tidligere boken. I denne boken forsvinner en fjorten år gammel jente når hun er på vei hjem fra stallen. Etterforskerne i saken står helt uten spor, og miljøet i den lille bygden på Gotland begynner nå å frykte at en morder går løs blant dem. Forfatteren er svært flink til å skrive på en måte som griper leseren. Hun kombinerer den uskyldige og flotte adventstiden med det rystende drapet, og denne kontrasten er med på å gjøre boken svært komplett. Nok en gang overbeviser Jungstedt!

SantaCruz

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Goliat forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283990966
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
I denna stille natt
Serie
Anders Knutas 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hei – 19.10.2009

– Det første jeg tenkte eter å ha lest denne boken, var rett og slett "wow". Handlingen imponerte meg sterkt, det samme gjorde skrivestilen og stemningen som går igjen gjennom boken! Jungstedt er garantert en forfatter av høy kvalitet, og i denne boken, der hun blander skildringer fra en hyggelig og varm adventstid sammen med forsvinningen av en ung jente og grusomme hendelser i kjølvannet av det, beviser forfatteren at hun kan bli en av de største i Norden! Forfatteren skriver også rørende og engasjerende, og leseren sitter aldri og kjeder seg, men derimot blir man fullstendig oppslukt i både handling og personer! Med andre ord er dette en bok man gjerne kan unne seg!

S
SantaCruz – 26.05.2006

– Boken "I den stille natt" kan kalles en direkte oppfølger fra Mari Jungstedts debutroman, "Den du ikke ser". Boken omhandler de samme personene i de samme miljøene, men selve historien har ingen forbindelse med den tidligere boken. I denne boken forsvinner en fjorten år gammel jente når hun er på vei hjem fra stallen. Etterforskerne i saken står helt uten spor, og miljøet i den lille bygden på Gotland begynner nå å frykte at en morder går løs blant dem. Forfatteren er svært flink til å skrive på en måte som griper leseren. Hun kombinerer den uskyldige og flotte adventstiden med det rystende drapet, og denne kontrasten er med på å gjøre boken svært komplett. Nok en gang overbeviser Jungstedt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på I den stille natt:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv