Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

I denne stille natt

Snøen faller ned over Gotland da fjortenåringen Fanny forsvinner sporløst på vei hjem. Da politietterforsker Anders Knutas og hans kolleger undersøker detaljer rundt Fannys liv tegner det seg et bilde av en jente med en alkoholisert mamma, en fraværende pappa og et alt for stort ansvar for hjemmet. Les mer

179,-
Sendes innen 3 virkedager
Snøen faller ned over Gotland da fjortenåringen Fanny forsvinner sporløst på vei hjem. Da politietterforsker Anders Knutas og hans kolleger undersøker detaljer rundt Fannys liv tegner det seg et bilde av en jente med en alkoholisert mamma, en fraværende pappa og et alt for stort ansvar for hjemmet. En merkbart ensom jente. Men har hun truffet noen i det skjulte?
Finnes det en sammenheng med drapet på fotografen Henry Dahlström bare et par uker tidligere? Knutas søker intenst etter spor, samtidig som han er presset av den økende medieinteressen.

I denne stille natt er andre boka i Mari Jungstedts suksessfulle serie om politietterforsker Anders Knutas og idylliske Gotland.

Medlemsvurdering:
Boken "I den stille natt" kan kalles en direkte oppfølger fra Mari Jungstedts debutroman, "Den du ikke ser". Boken omhandler de samme personene i de samme miljøene, men selve historien har ingen forbindelse med den tidligere boken. I denne boken forsvinner en fjorten år gammel jente når hun er på vei hjem fra stallen. Etterforskerne i saken står helt uten spor, og miljøet i den lille bygden på Gotland begynner nå å frykte at en morder går løs blant dem. Forfatteren er svært flink til å skrive på en måte som griper leseren. Hun kombinerer den uskyldige og flotte adventstiden med det rystende drapet, og denne kontrasten er med på å gjøre boken svært komplett. Nok en gang overbeviser Jungstedt!

SantaCruz

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Goliat forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
407
ISBN
9788283991000
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
I denna stille natt
Format
20 x 13 cm
Serie
Anders Knutas 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hei – 19.10.2009

– Det første jeg tenkte eter å ha lest denne boken, var rett og slett "wow". Handlingen imponerte meg sterkt, det samme gjorde skrivestilen og stemningen som går igjen gjennom boken! Jungstedt er garantert en forfatter av høy kvalitet, og i denne boken, der hun blander skildringer fra en hyggelig og varm adventstid sammen med forsvinningen av en ung jente og grusomme hendelser i kjølvannet av det, beviser forfatteren at hun kan bli en av de største i Norden! Forfatteren skriver også rørende og engasjerende, og leseren sitter aldri og kjeder seg, men derimot blir man fullstendig oppslukt i både handling og personer! Med andre ord er dette en bok man gjerne kan unne seg!

S
SantaCruz – 26.05.2006

– Boken "I den stille natt" kan kalles en direkte oppfølger fra Mari Jungstedts debutroman, "Den du ikke ser". Boken omhandler de samme personene i de samme miljøene, men selve historien har ingen forbindelse med den tidligere boken. I denne boken forsvinner en fjorten år gammel jente når hun er på vei hjem fra stallen. Etterforskerne i saken står helt uten spor, og miljøet i den lille bygden på Gotland begynner nå å frykte at en morder går løs blant dem. Forfatteren er svært flink til å skrive på en måte som griper leseren. Hun kombinerer den uskyldige og flotte adventstiden med det rystende drapet, og denne kontrasten er med på å gjøre boken svært komplett. Nok en gang overbeviser Jungstedt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på I denne stille natt:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr
Ny!

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv