BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I mørket

«Bok to i serien om etterforskeren Adam Fawley er et fyrverkeri av en spenningsroman med en veldig spesiell twist på løsningen!» «(...)boka klarer du ikke å legge fra deg ...»

Liv Lysaker, HK-nytt

En kvinne og et barn blir funnet innlåst i en kjeller, knapt i live og uidentifiserbare. Kvinnen kan ikke snakke, men det finnes profiler av savnede personer som matcher dem. Den forvirrede, gamle mannen som eier huset påstår at han aldri har sett dem før. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En kvinne og et barn blir funnet innlåst i en kjeller, knapt i live og uidentifiserbare. Kvinnen kan ikke snakke, men det finnes profiler av savnede personer som matcher dem. Den forvirrede, gamle mannen som eier huset påstår at han aldri har sett dem før. Hele nabolaget er i sjokk - hvordan kunne dette skje rett for nesen på dem? Kriminalinspektør Adan Fawley vet at ingenting er umulig, og at ingen er så uskyldige som de ser ut til. Dette er den andre spenningsromanen om kriminalinspektør Adam Fawley.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202717261
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
In the dark
Serie
Adam Fawley 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Bok to i serien om etterforskeren Adam Fawley er et fyrverkeri av en spenningsroman med en veldig spesiell twist på løsningen!» «(...)boka klarer du ikke å legge fra deg ...»

Liv Lysaker, HK-nytt

«Uforutsigbar og ekstremt overbevisende [...] hatten av!»

Nicci French, forfatter, blurb fra Nicci French

«Cara Hunter er fremragende til å skape forventninger [...], og snur deretter opp ned på dem med en rekke uventede vrier.»

Sunday Times

«Fullstendig oppslukende og dypt tilfredsstillende lesning.»

Peter James, forfatter, blurb fra Peter James

«Den andre boken fra talentfulle Hunter bekrefter løftene i debuten, Hjemmets lune rede [...] Med sitt faste grep og fascinerende hovedpersoner, minner denne historien om Alfred Hitchcock på sitt beste.»

Daily Mail (UK)

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I mørket:

Macbeth
169,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
169,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv