Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kameleonene

«En velskrevet og drivende kriminalroman. Her går det så det suser.»

Terje Stemland, Aftenposten

Lensmann Ole Vik er på vei til ferie i Hellas sammen med sin gryende kjærlighet, Hilde Ramnes. Men de kommer ikke lenger enn til Borg, hvor de dumper opp i et bankran. Alt går galt. Raneren tvinger Hilde med seg bort fra åstedet. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lensmann Ole Vik er på vei til ferie i Hellas sammen med sin gryende kjærlighet, Hilde Ramnes. Men de kommer ikke lenger enn til Borg, hvor de dumper opp i et bankran. Alt går galt. Raneren tvinger Hilde med seg bort fra åstedet. Det hersker full forvirring, og verdifull tid går før politiet oppdager at det også har skjedd en kidnapping. Byen snus på hodet i en hektisk leteaksjon, men forgjeves. En ransbølge går over distriktet. To mennesker blir brutalt tatt av dage, og jakten på ranerne intensiveres. Samtidig må Ole kjempe mot intern uro i etaten. Han vet ikke lenger hvem han kan stole på, og i kulissene sitter en kynisk skikkelse - en sann kameleon. "En gjennomført god kriminalroman ... Ole Vik er en lensmann man bør følge nøye framover." Kurt Hanssen, Dagbladet "Ole Vik er en krimhelt som er kommet for å bli, og han representerer en nyhet i den norske bokverdenen som er verdt å stoppe ved." Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen Kameleonene er andre bok om lensmann Ole Vik.

Beskrivelse:
Ole Vik ser fram til å dra på ferie med kjæresten, men så blir de vitner til et bankran og Hilde blir tatt som gissel. Flere ran finner sted og to mennesker dør. Ole har fullt opp og samtidig merker han at han blir motarbeidet i sin egen etat. Dette er andre bok om lensmann Ole Vik og staben i Fjellberghavn.

Medlemsvurdering:
Denne boken hadde et bra driv fra begynnelse til slutt. Bra plott også. Artige personskildringer også. Jeg ser ingen grunn til å ikke gi 5 stjerner.

Bjarne Meling

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788233800703
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Serie
Ole Vik 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En velskrevet og drivende kriminalroman. Her går det så det suser.»

Terje Stemland, Aftenposten

Kunders vurdering

B
Bjarne Meling – 26.03.2022

– Denne boken hadde et bra driv fra begynnelse til slutt. Bra plott også. Artige personskildringer også. Jeg ser ingen grunn til å ikke gi 5 stjerner.

E
Elisabeth – 22.03.2018

– Kjempespennende . Anbefales 😀

L
Linda Myklebust – 30.11.2017

– Meget spennende til siste side

R
Randi Sivertsen – 09.11.2016

– Veldig bra. Jørgen Jæger var en positiv opplevelse

K
Kari F – 26.07.2016

– Vanskelig å legge fra seg Jørgen Jæger bøkene

B
Brit W. Thorsø – 26.01.2016

– En lettlest krimbok. God karakteristikk av hovedpersonen Ole Vik. Spennende handling og absolutt fristende å lese flere bøker med lensmann Ole Vik i hovedrollen.

G
Glad i bøker – 05.12.2008

– I boka "Kameleonene" møter vi lensmann Ole Vik som skal på ferie med sin kjære Hilde. De stopper ved sparebanken i Borg og her går alt galt. De havner midt i et bankran og Hilde blir tatt til gissel av ranerene. Da Ole prøver å følge etter koliderer han og blir kjørt til sykehus. Politiet mister verdifull tid, og ranerne unslipper. To mennesker blir tatt av dage og politiet jobber på spreng for å få tatt gjerningsmennene. Også innad i politiet finnes utro tjenere. Og det blir en vanskelig sak for Lensmann Ole Vik og hans menn. Ei bok som virkelig fenget meg fra start til slutt.

K
Krullis – 25.11.2004

– Lensmann Ole Vik er på vei til ferie i Hellas sammen med sin gryende kjærlighet, Hilde Ramnes. Men de kommer ikke lenger enn til Borg, der de dumper opp i et bankran. Alt går galt. Raneren tvinger Hilde med seg bort fra åstedet. Det hersker full forvirring, og verdifull tid går tapt før politiet oppdager at det også har skjedd en kidnapping. Byen snus på hodet i en hektisk leteaksjon, men forgjeves. Under opprullingen av saken må Ole kjempe mot intern uro i etaten, og han vet ikke lenger hvem han kan stole på. . Dette er en veldig bra og spennende krim hvor Ole Vik får hendene fulle med å oppklare saken. Intrigen er overraskende og fengslende, og byr på topp underholdning samtidig som den virker troverdig. Jeg likte veldig godt Jægers måte å skrive på, og greide ikke å legge fra meg boka. Den er et kick for alle krimentusiaster og kan virkelig anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kameleonene:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv