Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kameleonene

kriminalroman

«En velskrevet og drivende kriminalroman. Her går det så det suser.»

Aftenposten

Lensmann Ole Vik er på vei til ferie i Hellas sammen med sin gryende kjærlighet, Hilde Ramnes. Men de kommer ikke lenger enn til Borg, hvor de dumper opp i et bankran. Alt går galt. Raneren tvinger Hilde med seg bort fra åstedet. Les mer

179,-
Sendes innen 3 virkedager
Lensmann Ole Vik er på vei til ferie i Hellas sammen med sin gryende kjærlighet, Hilde Ramnes. Men de kommer ikke lenger enn til Borg, hvor de dumper opp i et bankran. Alt går galt. Raneren tvinger Hilde med seg bort fra åstedet. Det hersker full forvirring, og verdifull tid går før politiet oppdager at det også har skjedd en kidnapping. Byen snus på hodet i en hektisk leteaksjon, men forgjeves. En ransbølge går over distriktet. To mennesker blir brutalt tatt av dage, og jakten på ranerne intensiveres. Samtidig må Ole kjempe mot intern uro i etaten. Han vet ikke lenger hvem han kan stole på, og i kulissene sitter en kynisk skikkelse - en sann kameleon.

Medlemsvurdering:
Denne boken hadde et bra driv fra begynnelse til slutt. Bra plott også. Artige personskildringer også. Jeg ser ingen grunn til å ikke gi 5 stjerner.

Bjarne Meling

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Capitana
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
270
ISBN
9788293671596
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
20 x 13 cm
Nr
8194610
Serie
Ole Vik 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En velskrevet og drivende kriminalroman. Her går det så det suser.»

Terje Stemland, Aftenposten

Kunders vurdering

B
Bjarne Meling – 26.03.2022

– Denne boken hadde et bra driv fra begynnelse til slutt. Bra plott også. Artige personskildringer også. Jeg ser ingen grunn til å ikke gi 5 stjerner.

E
Elisabeth – 22.03.2018

– Kjempespennende . Anbefales 😀

L
Linda Myklebust – 30.11.2017

– Meget spennende til siste side

R
Randi Sivertsen – 09.11.2016

– Veldig bra. Jørgen Jæger var en positiv opplevelse

K
Kari F – 26.07.2016

– Vanskelig å legge fra seg Jørgen Jæger bøkene

B
Brit W. Thorsø – 26.01.2016

– En lettlest krimbok. God karakteristikk av hovedpersonen Ole Vik. Spennende handling og absolutt fristende å lese flere bøker med lensmann Ole Vik i hovedrollen.

G
Glad i bøker – 05.12.2008

– I boka "Kameleonene" møter vi lensmann Ole Vik som skal på ferie med sin kjære Hilde. De stopper ved sparebanken i Borg og her går alt galt. De havner midt i et bankran og Hilde blir tatt til gissel av ranerene. Da Ole prøver å følge etter koliderer han og blir kjørt til sykehus. Politiet mister verdifull tid, og ranerne unslipper. To mennesker blir tatt av dage og politiet jobber på spreng for å få tatt gjerningsmennene. Også innad i politiet finnes utro tjenere. Og det blir en vanskelig sak for Lensmann Ole Vik og hans menn. Ei bok som virkelig fenget meg fra start til slutt.

K
Krullis – 25.11.2004

– Lensmann Ole Vik er på vei til ferie i Hellas sammen med sin gryende kjærlighet, Hilde Ramnes. Men de kommer ikke lenger enn til Borg, der de dumper opp i et bankran. Alt går galt. Raneren tvinger Hilde med seg bort fra åstedet. Det hersker full forvirring, og verdifull tid går tapt før politiet oppdager at det også har skjedd en kidnapping. Byen snus på hodet i en hektisk leteaksjon, men forgjeves. Under opprullingen av saken må Ole kjempe mot intern uro i etaten, og han vet ikke lenger hvem han kan stole på. . Dette er en veldig bra og spennende krim hvor Ole Vik får hendene fulle med å oppklare saken. Intrigen er overraskende og fengslende, og byr på topp underholdning samtidig som den virker troverdig. Jeg likte veldig godt Jægers måte å skrive på, og greide ikke å legge fra meg boka. Den er et kick for alle krimentusiaster og kan virkelig anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kameleonene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Karma

Jørgen Jæger
Paperback 
179,-
Arr
Ny!

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Isola

Katrine Engberg
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Handlekurv