Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Katt og mus

Alex Cross føler nå at livet har kommet på rett kjøl etter at hans kone døde. Så får han et nytt farlig oppdrag; psykopaten Gary Soneji skyter vilt på mengden av reisende på Union Station. Han er oppsatt på å dø, men han vil at Alex skal være der. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Alex Cross føler nå at livet har kommet på rett kjøl etter at hans kone døde. Så får han et nytt farlig oppdrag; psykopaten Gary Soneji skyter vilt på mengden av reisende på Union Station. Han er oppsatt på å dø, men han vil at Alex skal være der. Alex må forutse Sonejis neste trekk, livet til tusener av mennesker henger i en tynn tråd. Dette er den fjerde romanen om Alex Cross.

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788284197838
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Cat and mouse
Serie
Alex Cross 4

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

H
HG – 26.07.2005

– Jeg ble veldig skuffet over denne boka. Vanligvis elsker jeg krimbøkene til James Patterson, men denne syntes jeg var overfladisk og veldig hoppende. Boka dveler ikke lenge med noen episoder, og intrigen i boka er rett og slett ikke troverdig. Dette er ofte tilfellet i mange av Pattersons bøker, men i denne boka greier ikke Patterson å overbevise meg om at dette kunne skjedd. Dessuten får vi vite lite om hva som driver "Bad guysene" i denne boka, noe som er med på å gjøre boka veldig lite interessant. Ikke imponerende fra Patterson.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Katt og mus:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv